Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Predškolske ustanove i vrtići

Gde biste voleli da upišete mališana u predškolsku ustanovu? Koliko je udaljena najbliža PU odnosno vrtić od vašeg doma? Koji vrtići imaju i jasleni program? Kome pokloniti poverenje kada je čuvanje vašeg deteta u pitanju? 

U kategoriji Predškolse ustanove i vrtići nalaze se sve ustanove ovog karaktera na teritoriji Srbije. Svaka od njih ima detaljan opis sa programom i planom rada, kao i radnim vremenom. Na ovaj način smo vam olakšali izbor kada je PU ili vrtić u pitanju. Tu su i svi ažurirani kontakt telefoni, kao i fotografije i video materijal. 

Predškolsko obrazovanje obuhvata vaspitanje dece predškolskog uzrasta (uzrasta od šest meseci do polaska u osnovnu školu). Predškolske ustanove su nosioci vaspitanja i obrazovanja. U okviru predškolskog programa ostvarujemo programe vaspitno-obrazovnog rada u celodnevnom ili poludnevnom trajanju. Takođe, ostvarujemo i druge programe u skladu sa psiho-fizičkim potrebama i interesovanjima mališana, ali i roditelja i staratelja.

Delatnosti koje obavljaju predškolske ustanove su:

  • Ishrana
  • Nega
  • Preventivno-zdravstvena zaštita
  • Socijalna zaštita dece

U ovoj kategoriji nalaze se sve predškolske ustanove na teritoriji Srbije. 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju