Poljoprivreda

Poljoprivreda
Poljoprivredne apoteke i stočna hrana

U kategoriji Poljoprivredne apoteke i stočna hrana možete naći sve proizvode koji pripadaju poljoprivrednim apotekama, kao i stočnoj hrani. Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi možete naći sve apoteke i prodavnice stočne hrane na teritoriji Srbije. U zavisnosti od ključnih reči vaša pretraga može da bude šira ili uža. 

Moja Delatnost okuplja desetine hiljada klijenata i razvrstava ih po kategorijama radi lakše pretrage. Ovo je jedna od najvećih platformi za B2B marketing i reklamiranje firmi. 

Poljoprivredne apoteke bave se prodajom semena veštačkog i mineralnog đubriva, stočne hrane, sredstva za zaštitu bilja, prodaja proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju.  U poslednjih sto godina poljoprivreda se odlikovala povećanom produktivnošću, primenom sintetičkih đubriva, zamenom ručnog rada pesticidima, zagađenjem vode i poljoprivrednim subvencijama. 

Proizvod koji se najčešće kupuje u poljoprivrednim apotekama je stočna hrana. Stočna hrana od koje se najviše koristi krmno bilje je jedinstven naziv za krmiva biljnog porekla. Proučavanjem krmnog bilja bavi se naučna disciplina koja je u ranijem periodu proučavana u okviru ratarstva da bi uz razvoj nauke zauzela ravnopravno mesto uz ratarstvo i stočarstvo. Krmno bilje proučava biologiju i bavi se gajenjem i iskorišćavanjem krmnih biljaka u cilju postizanja što boljih prinosa i kvaliteta kabaste stočne hrane. 

Krmno bilje se, prema botaničkim osobinama deli na: 

  • krmno bilje iz familije trava 
  • krmno bilje iz familije leguminoza 
  • krmne biljke iz ostalih familija

Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju