Poljoprivreda

Poljoprivreda
Poljoprivredna gazdinstva

U kategoriji Poljoprivredna gazdinstva nalaze se sva poljoprivredna gazdinstva na teritoriji Srbije. Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pronađite sve što vas interesuje na jednom mestu. 

Na poljoprivredu se može gledati kao na izdržavanje zemljoradnjom, proizvodnju dovoljno hrane da se zadovolje potrebe zemljoradnika i porodice. Isto tako, poljoprivredna gazdinstva mogu da imaju i komercijalnu ulogu kod razvijenijih naroda, ali su u stalnom porastu i drugde. Zapadne zemlje upotrebljavaju genetski modifikovane proizvode, stručnije rukovanje hranljivim sastojcima tla i bave se poboljšanjem kontrole korova. 

Moja Delatnost je najveća platforma u Srbiji za b2b marketing. B2B marketing se oslanja na slične principe kao i konvencionalni potrošački marketing, ali je poseban iz nekoliko razloga. Dok potrošači biraju proizvode ne samo na osnovu cene, već i na osnovu popularnosti, statusa i ostalih emotivnih okidača koji igraju važnu ulogu, B2B kupca interesuje samo cena i potencijalni profit.

Moja Delatnostje popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji. 

 

 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju