Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Potrebne su vam usluge rekonstruktivne hirurgije ili želite da izvršite korekciju usta ili nosa  - kategorija PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA je pravo mesto za vas.  Ukucajte željene ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi ćete naći sve što vas interesuje na jednom mestu. 

Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada klijenata. Moja Delatnost je popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji. 

Plastična hirurgija je grana medicine koja ima za cilj da izmijeni ili obnovi oblik tela. Iako su kozmetičke ili estetske operacije najčešći vid plastične hirurgije, plastična hirurgija, sama po sebi, ne mora uvek imati kozmetičku podlogu i može uključivati različite tipove rekonstruktivne i kraniofacijalne hirurgije, hirurgije šake, mikrohirurgije, kao i tretman opekotina.

Rekonstruktivni hirurški zahvati se izvode kako bi se ispravila funkcionalna oštećenja uzrokovana opekotinama i raznim povredama, kao što su: prelomi kostiju lica, urođene anomalije poput zečje usne ili vučjeg ždrela, stečene abnormalnosti kao što su razne izrasline itd.

Estetski zahvati se vrše da bi se poboljšala funkcija, ali se može izvesti i da bi se postigao normalan izgled. Estetska hirurgija podrazumeva procedure koje se izvode na normalnim delovima tela što za jedini cilj ima poboljšati izgled pacijenta i/ili ukloniti znakove starenja.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju