Zdravlje i medicina

Ne vidite dobro? Potrebne su vam naočare za vid, sočiva ili vam treba tečnost za sočiva? Želite da proverite vid i da uradite digitalno određivanje dioptrije? 

Optika je kategorija gde možete pronaći prezentaciju skoro svih očnih kuča, tu su svi ažurirani kontakt podaci, fotografije, detaljan opis ponuda i cena naočara i sočiva. Ako nemate mnogo vremena za razgledanje široke ponude ukucajte ključne reči u pretraživač i pronađite najbližu očnu kuću vama. 

Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada klijenata. Moja Delatnost je popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji. 

Nakon što posetite oftamologa, neophodno je da pronađete optičarsku radnju gde možete odabrati ram za stakla ili sočiva. U optičarskim radnjama se takođe izrađuju stakla, pa tako u ovakvim objektima možete dobiti određenu vrstu očnog pomagala. 

U početku, pojam optika je bio sinonim za oko i vid. Kasnije, kada su se razvila optička sočiva i drugi instrumenti koji pomažu i poboljšavaju vid, a koji dobijaju ime optički instrumenti, značenje pojma optika se širi na bilo koju primjenu svetlosti, čak i ako krajnji receptor nije oko nego fizički detektor, kao što je fotoaparat ili televizijska kamera. U 20. veku, optičke metode se široko primenjuju na regione spektra elektromagnetne radijacije koji nisu vidljivi golim okom, kao što su iks-zraci, ultraljubičasti, infracrveni i mikrotalasni radio zraci, te su danas ti regioni uključeni u opštu oblast optike.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju