Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Auto, moto, aero i nautika

Auto, moto, aero i nautika


Uvek ste maštali da imate jedrilicu da bi leti jedrili sa prijateljima ili porodicom? Konačno ste uspeli da obezbedite sredstva za kupovinu brodića, ali ne znate gde da započnete svoju pretragu? Sada ne morate više razmišljati o tome.

Portal Moja Delatnost nudi vam izbor svih preduzeća koja se bave izradom i prodajom jedrilica, brodova, gumenih čamaca i uopšte svih delatnosti koje su vezane za nautičku delatnost.

Jedrenje je jedna od najlepših morskih aktivnosti. Zahteva umeće i trud, ali nema lepšeg osećaja od opuštanja na palubi dok vas topao vetar miluje i podseća zašto ste zaslužili odmor.  prikaži više...

Nautika i nautička oprema

Kod nas možete pronaći najbolju nautičku školu u vašem gradu ili najbolje preduzeće za prodaju rezervnih delova za brodove. 

U zavisnosti od toga šta vam je potrebno u pretraživaču ukucaćete ključne reči za pretragu (na primer Popravka čamaca), a na portalu ćete imati pregled svih firmi koje se ovim bave. Na taj način ćete brzo i jednostavno doći do željenih informacija, a ako ne želite da čitate opširniji tekst o preduzeću, uz ključne reči su vam ponuđeni i kontakt telefoni, e-mail adresa, ulica na kojoj se firma nalazi. 

Ove informacije poređane pregledno na jednom mestu pogotovo su dobre ukoliko vam je potreban rezervni deo za čamac koji se pokvario, pa ne morate ulaziti u opširnije opise već samo kontaktirati sva preduzeća koja se bave prodajom ili proizvodnjom rezervnih delova za čamce i brodove. 

Više ne morate satima da pretražujete Gugl pretraživač u potrazi za najpouzdanijom  nautičkom školom. Na našem portalu ćete naći sve škole, a u zavisnosti od mesta vašeg prebivališta možete brzo odlučiti koju ćete od njih kontaktirati. 


zatvori...Auto, moto, aero i nautika
Nautika i nautička oprema


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs