Tehnika i internet

Tehnika i internet
Mobilni telefoni, prodaja i servisi

Mobilni telefoni su neophodni deo svakodnevnog života. Bilo da se školujete, radite ili jednostavno uživate telefon je komunikaciono sredstvo bez kojeg je nezamisliva organizacija dana u 21. veku. Telefoni nove generacije imaju kompleksnije organizovane softvere zbog čega češće dolazi i do kvarova.

U kategoriji Mobilni telefoni, prodaja i servis  nalaze se sve kompanije koje se bave servisom i prodajom ovih uređaja u Srbiji.

Dovoljno je da u pretraživač ukucate ključne reči: “Prodaja mobilnih telefona u Beogradu”

U roku od nekoliko sekundi imaćete ispred sebe sve kompanije koje se bave prodajom mobilnih telefona na teritoriji glavnog grada Srbije. Moja Delatnost za vas na jednom mestu okuplja sve firme koje se bave prodajom i servisom mobilnih telefona. Takođe, ukoliko vam je potreban savet u vezi sa ovim delatnostima kontaktirajte nekog od naših klijenata na navedene telefone koji se redovno ažuriraju. 

U nastavku možete pročitati najaktuelnije trendove kada su mobilni telefoni i smart uređaji, uopšte, u pitanju. Jedan od najzanimljivijih trendova u jeste prelazak na ekrane razvučene od ivice do ivice. Pionir ovakvog pristupa je bio Samsung koji je nastavio razvoj svog možda i neočekivano uspešnog S7 Edge modela koji je, umesto da bude prodavan kao alternativa klasičnom modelu, uspeo da ga dramatično nadvisi prodajom. Rezultat su bili S8 i S8+ telefoni koji su se pojavili početkom godine, i definitivno odredili put za sve ono što ćemo videti ubuduće.

Odnos stranica od oko 18:9 (tj. 2:1) je doneo mnoštvo neočekivanih benefita, od fantastično dopadljivog izgleda, do odličnog hvata, pa smo tako došli u situaciju da ono što smo nekada percipirali kao veliki ekran danas više ne važi, te se nimalo ne “prepadamo” kada čujemo da telefon ima 6 inča - čak se ispostavilo  da veliki telefoni fantastično leže u ruci.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju