Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Medicinska, dijagnostička i laboratorijska oprema i servisi

Potreban vam je stetoskop ili laboratorijsko staklo? Spremate novi medicinski projekat a niste nabavili svu neophodnu opremu? Još gore, pokvarila vam se neophodna medicinska oprema, a u sred ste rada? Odahnite, imamo rešenje za vas, brzo i lako pronađite sve informacije o medicinskoj, dijagnostičkoj i laboratorijskoj opremi i servisima. 

U ovoj kategoriji nalaze se sve ovakve radnje i firme. Ukucajte ključne reči i pronađite to što vas interesuje. 

Laboratorijski pribor predstavlja različit pribor i opremu koju koriste naučnici koji rade u laboratoriji. Laboratorijski pribor može biti jednostavna oprema, kao što je Bunzenov plamenik ili mikroskop, kao i specijalizovana oprema, kao što je spektrofotometar, kalorimetar ili zaštitni orman sa rukavicama. U laboratorijski pribor takođe spada i laboratorijsko posuđe. Takođe, ukoliko ste vlasnik ili zaposleni u laboratoriji ili lekarskoj ordinaciji, a neophodan vam je servis za uređaj bez kog ne možete da obavljate svoj posao, ovde možete pronaći i servise koji mogu da otklone kvar. 

Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada klijenata. Moja Delatnost je popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju