Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Mašinska industrija

U mašinogradnju spada izrada mašina za industriju. Ovde se ponekad podrazumevaju i aktivnosti vezane za elektroindustriju i brodogradnju, dok u užem smislu pod mašinogradnjom podrazumevamo proizvodnju mašina za transmisiju i korišćenje mehaničke energije, motora i turbina, pumpi i kompresora.

U kategoriji MAŠINSKA INDUSTRIJA nalaze se sve firme koje se bave ovom i srodnim delatnostima. Svaka objava sadrži detaljan opis delatnosti kao i karakteristike i etiku poslovanja pojedinačne firme. Uz to telo oglasa dizajnirano je tako da na pregledan način prikazuje sve ažurirane kontakt telefone, linkove ka web sajtu, Instagramu i Fejsbuku.

Ukucajte željene ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve kompanije koje se bave ovim delatnostima uz ažurirane kontakte.

Portal Moja Delatnost razvrstava delatnosti po kategorijama radi lakšeg pronalaženja i prepoznatljivosti. Važimo za najučinkovitiji i reprezentativan portal za B2B marketing u Srbiji, ali i regionu.

Mašinska industrija obuhvata širok spektar delatnosti i usko je vezana uz elektroindustriju i brodogradnju. Ipak u užem smislu ona podrazumeva proizvodnju mašina za transmisiju i korišćenje mehaničke energije, motora i turbina, pumpi i kompresora, slavina i ventila i ležajeva. 

Ako su vam potrebne mašine za preradu voća i povrća, za proizvodnju alata, za livenje aluminijuma, za livenje odlivka od metala, za proizvodnju ležajeva ovo je pravo mesto za vas.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju