Sport i rekreacija

Sport i rekreacija
Lov i ribolov, oprema i pribor
Lov je naziv za metode i načine lovljenja divljači i ujedno primarna grana privrede. Obuhvata traženje, dočekivanje, posmatranje, hvatanje žive divljači, čuvanje divljači, prihrana u teškim uslovima, uzgoj i puštanje ptica i divljači , sakupljanje jaja pernate divljači, kao i planski odstrel.
 
Postoji nekoliko vrsta ribolova: 
  • rečni ribolov
  • morski ribolov
  • jezerski ribolov
  • veštački ribolov (ribogojstvo)
 
Ukoliko vam je potrebna neka od ovih delatnosti - pregledajte ovu kategoriju. Ukucajte ključne reči u pretraživač i za nekoliko momenata pred sobom ćete imati sve firme koje se bave ovom delatnošću. 
 
Ribolov je aktivnost lova riba. Reč ribolov se takođe koristi i za lov na druge životinje koje žive u vodi kao što su razne školjke, rakovi, lignje, sipe, hobotnice, kornjače i dr., jedino se za kitove koristi pojam kitolov. Ribolov je stara i široko rasprostranjena aktivnost sa raznim tehnikama i tradicijama, ali i primenom modernih tehnoloških pomagala. Ribolov se prema mestu ulova može podeliti na: rečni ribolov, morski ribolov, jezerski ribolov, veštački ribolov.

Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju