Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Laboratorije

Treba vam hitna analiza krvi ili celokupna krvna slika? Niste sigurni gde se nalazi vama najbliža laboratorija? Pitajte Gugl, ukucajte ključne reči u pretraživač, mi smo obavili ostatak posla!

U kategoriji LABORATORIJE nalaze se sve laboratorije na teritoriji Srbije. Možete ih naći lako i jednostavno bez previše opterećenja. 

Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada klijenata. Moja Delatnost je popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji. 

Laboratorija je specijalno opremljena prostorija koja svojim uređajima i opremom omogućava izvođenje odgovarajućih naučno-istraživačkih postupaka. Pod terminom laboratorija, obično se podrazumeva hemijska laboratorija, mada laboratoriju koriste i druge nauke i to ne uvek prirodne (pr. jezička ili informatička laboratorija). Prema svojoj nameni, načinu i vrsti posla, laboratorija može biti specijalizovana za pojedine discipline jedne nauke, pa tako u hemiji razlikujemo laboratorije za analitičku hemiju, preparativnu neorgansku i organsku sintezu, biohemiju itd. Laboratorije je često vezuju i za medicinu, pa u njima, u skladu sa preporukom lekara možete obaviti sve potrebne analize.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju