Tehnika i internet

Tehnika i internet
Internet, web usluge i prodaja

Potrebne su vam internet ili web usluge? Niste sigurni kome da se obratite? Na pravom ste mestu! Kategorija INTERNET, WEB USLUGE I PRODAJA je pravo mesto za vas. Ovde ćete naći sve firme koje se bave internet oglašavanjem i uslugama u Srbiji. 

Danas se 90% trgovine obavlja putem interneta ili – ako nisi na webu kao i da ne postojiš. Prodaja putem interneta kao i razne web usluge sve više dobijaju na popularnosti u Srbiji. Bez obzira da li se već bavite nekom vrstom prodaje ili tek planirate da pokrenete sopstveni biznis, internet prodaja je nešto što morate probati.

Moja Delatnost vam olakšava ovaj put zbirajući sve postojeće srpske kompanije koje se bave internet prodajom i web uslugama na jednom mestu.Ukucajte u pretraživač ključne reči koje vas interesuju i brzo i lako dođite do željenih rezultata. 

Sve što je vezano za web usluge možete pronaći ovde na jednom mestu. Svaka objava na portalu Moja Delatnost sadrži kompletan opis usluge uz važeće kontakt telefone. 

Kada je reč o web uslugama neke od najzastupljenijih su web dizan, dizajn sajta, izrada web stranica izrada satja sa CMS-om, izrada flash sajta, ažuriranje i održavanje sajtova, Google SEO optimizacija, izrada web banera, multimedijalnog CD-a, Copywriting, kao i druge slične web usluge. 

Kada je reč o prodaji online po istraživanjima stručnjaka čak 90% kupovine obavlja se putem interneta. Živimo brzo i danas je mnogo lakše pronaći željenu uslugu ili proizvod online. Kao i portal Moja Delatnost, različite platforme služe za kupovinu i prodaju online, a neke od najpoznatijih su Amazon ili Alibaba. 

Ovde možete naći sve što vas interesuje vezano za internet, web usluge i prodaju na jednom mestu. Svaka objava sadrži karakteristike poslovanja pojedinačne firme što će vam olakšati izbor.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju