Kultura, umetnost i obrazovanje

U kategoriji INSTITUTI nalaze se sve ustanove od kulturnog značaja u Srbiji. Ukoliko vas interesuje gde se neka od njih potrebno je da ukucate ključne reči u pretragu i pronađete onu koja vas interesuje. 

Svaka objava na portalu Moja Delatnost sadrži detaljan opis o poslovanju određene ustanove, u ovom slučaju instituta, kao i ažurirane kontakt telefone, adresu, fotografije i video materijal. 

Ovo je posebno korisno ukoliko određeni institut nema sopstvenu web prezentaciju ili prezentaciju na društvenim mrežama. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju