Industrija i zanatstvo

Industrija kože i obuće

Gde pronaći najveći asortiman kožne galanterije, modne rukavice, kožnu opremu za ljubimca, firmu koja se bavi veleprodajom kaiševa i tašni od kože? Ne brinite jer imamo odgovor za vas. Kategorija Industrija kože i obuće je mesto gde ćete naći sve odgovore i to u udobnosti doma dok pijete omiljeni napitak.

Kako? Portal Moja Delatnost okuplja sve firme u Srbiji koje se bave ovom delatnošću na jednom mestu. Pretragom po ključnim rečima, za koju vam je potreban računar ili telefon i malo interneta, u roku od nekoliko minuta možete naći firmu koja najviše odgovara vašim potrebama. 

Takođe, ne morate znati mnogo o industriji kože i obuće, ključne reči koje ukucate biće dovoljne da vas povežu sa firmama koje vam mogu ponuditi stručan savet ili sa kojima ostvarujete poslovni kontakt.

Kada je reč o koži i obući, ovo je grana industrije koja se bavi proizvodnjom sirove kože, obuće i drugih galanterijskih proizvoda. Danas se ova grana zasniva prevashodno na zameni prave kože za veštačku, kao i povećanjem njene proizvodnje. 

U našoj zemlji postoji nekoliko značajnih fabrika koje se bave ovom delatnošću: 

Kada je reč o proizvodnji kože tu su Giljeva - Sjenica, Kobra Bane, Alta i druge; 

A kada je reč o proizvodnji obuće izdvajaju se Mubb, Batajnica, Orlandini, Boreli, Obuća Eksport-Import, Todor i drugi;

Svaka objava na portalu sadrži detaljan opis i ističe karakteristike poslovanja kompanije. Time smo vam dodatno olakšali pretragu i selekciju firmi koje vam mogu biti od koristi. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju