Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Industrija gume i plastike

Gde nabaviti najkvalitetnije proizvode od gume? Potrebne su vam gumene rukavice po najpovoljnijim cenama? Tragate za proizvođačem četki svih vrsta? Držite pet centar i potrebna vam je pet friendly ambalaža? 

Na pravom ste mestu! U kategoriji INDUSTRIJA GUME I PLASTIKE nalaze se sve kompanije u Srbiji koje se bave proizvodnjom ili prodajom plastičnih proizvoda, kao i proizvoda od gume.  

Ukoliko su Vam potrebne gumene rukavice ili bilo koji drugi proizvod od gume, plastične stolice ili ljuljaške za dvorište ovo je kategorija u kojoj ćete sigurno pronaći željenu delatnost! 

Dovoljno je da ukucate ključne reči u pretraživač, na primer: 

"Prodaja plastičnih stolica Batočina" 

U roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve kompanije koje se bave ovom delatnošću na teritoriji Batočine, pretragu možete da proširite na celu Srbiju ili da je suzite na manju opštinu. Takođe, ukoliko dodate pridev - najpovoljniji ili najkvalitetniji - pretragu sužavate na kompanije koje u svojoj ponudi imaju povoljne i kvalitetne stvari.

Plastične mase su materijali proizvedeni od sintetskih ili polusintetskih smola, kao i različitih dodataka (omekšivača, stabilizatora i pigmenata) koji se u toku prerade nalaze bar povremeno u plastičnom stanju. To su organski polimeri koji sadrže visoku molekulsku masu, a često i druge supstance.

Takve supstance su često sintetičke, izvedene iz petrohemikalija, mada su mnoge delom i prirodne. Plastičnost je opšte svojstvo molekula koji imaju sposobnost da se nepovratno deformišu bez pucanja.

Svaka objava na portalu Moja Delatnost sadrži bitne informacije i karakteristike poslovanja individualne firme, kao i ažurirane kontakte, video i foto materijal. Objava je prilagođena brzoj i transparentnoj pretrazi, uz naše usluge se možete opustiti i iz udobnosti sopstvenog doma pronaći firmu koja vam najviše odgovara.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju