Poljoprivreda

Poljoprivreda
Hortikultura i rasadnici

Ukoliko vas interesuje sve vezano za hortikulturu i rasadnike na teritoriji Srbije kategorija Hortikultura i rasadnici je pravo mesto za vas. Portal Moja Delatnost zbraja sve klijente koji se bave ovim delatnostima i okuplja ih na jednom mestu. Dovoljno je da ukucate ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve što vas interesuje kada su ove delatnosti u pitanju. 

Hortikultura je umetnost (veština) ili nauka gajenja cveća, ukrasnog drveća i žbunja, voća i povrća, posebno u vrtovima ili plantažama. Koreni hortikulture zadiru duboko u istoriju i vezuju se za početke civilizacije. Prvo poznato korišćenje reči hortikultura, međutim, datira iz 1631. godine kada Peter Lauremberg objavljuje raspravu pod istim imenom.

Postoji veliki broj klasifikacija rasadnika i zavise od različitih kriterijuma. Ukoliko je kriterijum širina asortimana rasadnici se dele na specijalizovane i mešovite, a ako je kriterijum uloženi kapital rasadnici mogu biti državni ili privatni. Kada je reč o pejzažnoj arhitekturi koriste se sadnice iz rasadnika ukrasnog drveća i žbunja u manjem obimu iz šumskih i poljoprivrednih rasadnika.

 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju