Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


U podkategoriji Gradnja i nekretnine možete naći sve što je potrebno za izradu hidroinstalacija na jednom mestu. Brzo, lako i efikasno nađite firmu koja vam najviše odgovara. 

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater sada ćete ga naći uz samo nekoliko klikova mišem. 

Dovoljno je da ukucate ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi imaćete pristup svim firmama koje se bave delatnošću koju tražite. Tu su i sve najbitnije informacije i kontakti. 

 prikaži više...Hidroinstalacije

Hidraulički inženjering kao poddisciplina građevinarstva bavi se protokom i transportom tečnosti, pre svega vode i kanalizacije. Jedna od karakteristika ovih sistema je široka upotreba gravitacije kao motivacione sile koja izaziva kretanje tečnosti. 

Ova oblast građevinarstva je blisko povezana sa projektovanjem mostova, brana, kanala i nasipa kao i za sanitarnu inženjersku okolinu. 

Hidraulički inženjering je primena principa mehanike tečnosti na probleme koji se odnose na sakupljanje, skladištenje, kontrolu, transport, regulaciju, merenje i korišćenje vode. 

Pre započinjanja svakog projekta hidrotehničkog inženjerstva, moramo da shvatimo koliko je vode uključeno. Inženjer hidrotehnike se bavi transportom sedimenata kod reke, interakcijom vode sa aluvijalnom granicom i pojavom brašna i depozicije. 

Inženjer hidraulike zapravo razvija konceptualni dizajn za različite karakteristike koje su u interakciji sa vodom.

zatvori...Gradnja i nekretnine
Hidroinstalacije


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs