Kultura, umetnost i obrazovanje

U kategoriji Galerije i muzeji nalaze se sve galerije i muzeji na teritoriji Republike Srbije koje su klijenti platforme za oglašavanje Moja Delatnost. Objave na portalu sadrže detaljne informacije o galerijama i muzejima, kao i sve ažurirane kontakte.

Zanimaju vas izložbene galerije, ustanove kulture, televizijske aukcije slika, muzeji naivne umetnosti, muzeji savremene ili marginalne umetnosti? Ova kategorija je pravo mesto za vas. 

Umetnička galerija je prostor u kome se izlažu umetnička dela. Pod pojmom dela podrazumevaju se dela likovne odnosno vizuelne umetnosti kada je reč o galerijama. Ovde se obično izlažu fotografije ili slike, ali mogu se izlagati i skulpture, fotografije, ilustracije, instalacije i dela primenjene umetnosti. Uz ovu primarnu delatnost, u galerijama se često održavaju i različiti kulturni događaji (kao što su muzički koncerti, predstave, performansi i književne večeri).

Muzejima se nazivaju ustanove od kulturnog značaja u kojima se čuvaju i izlažu hronološki i tematski zbirke starina i umetnina, prirodnjačkih ili tehničkih predmeta. Svi proizvodi duha i nauke koji imaju određenu vrednost iz prošlosti deo su muzeja i nazivaju se muzejskim vrednostima. Prema najopštijoj definiciji muzeji su neprofitabilne ustanove u službi društva i njegovog razvoja. 

U ovoj kategoriji možete naći listu svih galerija, galerijskih prostora i muzeja na teritoriji Srbije. Pretragom po ključnoj reči pronađite ono što vas zanima.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju