Lepota i nega

Lepota i nega
Frizerski saloni

U kategoriji Frizerski saloni nalaze se svi frizerski saloni koji su klijenti portala Moja Delatnost.

Moja Delatnost je jedna od najvećih platformi u Srbiji za B2B marketing. B2B marketing se oslanja na slične principe kao i konvencionalni potrošački marketing, ali je poseban iz nekoliko razloga. Dok potrošači biraju proizvode ne samo na osnovu cene, već i na osnovu popularnosti, statusa i ostalih emotivnih okidača koji igraju važnu ulogu, B2B kupca interesuje samo cena i potencijalni profit.  Portal Moja Delatnost je popularna srpska platforma za B2B marketinšku razmenu, okupljamo desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim delatnostima - od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta do najraznovrsnijih malih preduzeća i zanatskih radnji.

Ukoliko želite svečanu frizuru povodom venčanja ili rođendana, šišanje ili farbanje ovde ćete sigurno naći frizerski salon po vašoj meri. Moja Delatnost redovno ažurira sve kontakte frizerskih salona, ali i usluga i inovacija koje integrišu u svoje salone. Uz to, u svaki oglas uključene su i fotografije koje će vam znatno olakšati izbor frizera kome želite da poverite svoju frizuru. Pored pomenutog, na našoj digitalnoj platformi navedene su sve adrese, odnosno lokacije frizerskih salona - tako da možete odarati i onaj koji vam je najbliži.

Ne morate više da tražite preporuku za dobrog frizera, jer vas svi neophodni podaci čekaju na jednom mestu. Ukoliko se nalazite u drugom gradu, a hitno vam treba feniranje ili svečana frizura, pretraživanjem ćete lako pronaći salon u koji ćete moći da odete i iz njega izađete zadovoljni. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju