Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Fizikalna medicina i rehabilitacija

Fizikalna medicina je značajna grana medicinskih nauka i njene metode lečenja su "veoma opipljive". U dijagnostici i terapiji, kao i u preventivnom lečenju koriste se najraznovrsnije metode u medicini poznatije kao agensi, postoje prirodni i veštački agensi. Fizikalna medicina je važna grana medicinskih nauka i njene metode lečenja su, da kažemo u vedrom duhu „veoma opipljive“.

Stari Kinezi su stavljali magnetnu rudu na obolele organe, Egipćani su pisali na pergamentu o lekovitom dejstvu magneta, a Hipokrat je magnete koristio za lečenje steriliteta, kod porođaja i bolesti organa za varenje. Rehabilitacija je proces izlečenja i spada pod delatnost fizikalne medicine. 

Ako su vam potrebne ove usluge kategorija FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA je pravo mesto za vas. Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko trenutaka pred sobom ćete imati sve ordinacije i organizacije koje se bave fizikalnom medicinom. 

 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju