Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Filmske i producentske kuće

Produktivnu stranu umetničke industrije – filmske i producentske kuće – svrstali smo u ovu kategoriju. Ukucajte ključne reči i lokaciju koja vas interesuje u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve kompanije koje se bave ovim delatnostima.

Moja Delatnost zbraja sve srpske kompanije na jednom mestu i razvrstavamo ih po kategorijama radi lakšeg raspoznavanja. Pretragom po ključnim rečima ćete brzo, lako i jednostavno pronaći sve kako filmske, tako i producentske kuće u Srbiji. 

Portal broji desetine hiljada klijenata iz svih delatnosti od zanatskih radnji do visokoobrazovnih institucija. Svaka objava je informativnog karaktera uz ažurirane kontakte.

Ukoliko vas interesuje gde se nalazi vama najbliži bioskop, kuće za snimanje, montažu i produkciju, montiranje video materijala, izrada online prodavnice i još mnogo sličnih delatnosti ovo je pravo mesto za vas. 

Produkcija podrazumeva nadgledanje tehničkog aspekta proizvodnje i praćenja kreativnog procesa s tog aspekta. On razvrstava i organizuje osoblje, tehnologiju i budžet i pravi raspored. Njegova je odgovornost da li snimanje ide po rasporedu i unutar budžeta. Producent pokriva operativne troškove, kao i plate, troškove proizvodnje i svakodnevno održavanje i iznajmljivanje opreme. Kada je o filmskoj industriji reč, producent je uz režisera na čelu, odnosno glavna osoba koja radi na filmu.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju