Kultura, umetnost i obrazovanje

Kultura, umetnost i obrazovanje
Fakulteti i Više škole

U kategoriji FAKULTETI I VIŠE ŠKOLE nalaze se sve visokoobrazovne institucije na teritoriji Srbije. Svaki od njih sadrži detaljan opis rada, smerove koje sadrži kao i ažurirane kontakt telefone. 

Portal Moja Delatnost u ovoj kategoriji okuplja sve javne edukativne ustanove. Pretragom po ključnim rečima možete naći fakultet ili višu školu koja vas interesuje. 

U zavisnosti od vrste fakutleta i nivoa studija koji vas interesujete kucaćete ključne reči, recimo: 

Master studije građevina Beograd

Nakon nekoliko trenutaka pred sobom ćete imati listu svih fakutleta koji nude ovaj studijski program za građevinsku delatnost. 

Fakulteti su podeljeni u četiri organizacione grupe, a to su društveno-humanističke nauke, medicinske nauke, prirodno-matematičke nauke i tehničko-tehnološke nauke. Akademske studije su organizovane na četiri nivoa: osnovne akademske studije, master studije, specijalističke i doktorske studije. Svi fakulteti Univerziteta u Beogradu usaglašeni su sa principima Bolonjske deklaracije.

Univerzitet u Beogradu najstarija je institucija visokog obrazovanja u Srbiji, iz njega su nastali Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet u Nišu, Univerzitet u Prištini, Univerzitet u Podgorici i Univerzitet u Kragujevcu.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju