Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Energetika, Elektro i Inženjering

Energetika, Elektro i Inženjering


Tražite sve što je potrebno za efikasno i ekonomično grejanje ili hlađenje vašeg doma? Potrebne su vam solarne ploče, solarna energija, i druge slične usluge? 

Sada sve možete naći na jednom mestu u podkategoriji Energija, energetski uređaji i postrojenja na portalu Moja Delatnost. 

Opustite se i iz udobne fotelje pronađite uslugu koju ste tražili. Ukucajte ključne reči koje tražite, recimo “solarne ploče Batajnica” i dobićete pristup, kontakt informacije i opise svih firmi u Batajnici koje se bave proizvodnjom i prodajom solarnih ploča. 

Prilikom kupovine novog kućnog uređaja, obično je glavni kriterijum upravo cena tog uređaja i njegove mogućnosti, dok se o potrošnji električne energije često vodi najmanje računa. Informacije o energetskim razredima će vam poslužiti ako želite da uštedite na računima za struju.

prikaži više...

Energija, energetski uređaji i postrojenja

Računi za utrošenu električnu energiju će vam biti znatno smanjeni korišćenjem većeg broja energetski efikasnih uređaja, a manja potrošnja energije za sobom povlači i smanjenje zagađenja, bolje očuvanje okoline i prirodnih resursa.

Preporučuje se kupovina uređaja A ili A+ klase, ali i kod tih uređaja prilikom kupovine potrebno je pažljivo proučiti oznaku energetske efikasnosti ili ako ona nije dovoljno jasno istaknuta, zatražiti od prodavca da je pokaže, na šta kupac uvek ima pravo.

Ušteda električne energije u domaćinstvu postala je jedna od značajnih tema i načina kako se može popraviti kućni budžet tj. uštedeti novac. Ušteda u potrošnji počinje već pri izboru kućnih uređaja koji se svakodnevno koriste.

Kućni uređaji imaju veoma bitnu ulogu u opremanju doma zbog svoje funkcionalne uloge u svakodnevnom životu, ali i mogućnosti uštede energije koju im omogućavaju najnovije tehnologije izrade. Ovi uređaji potroše oko 20% ukupne energije potrebne za održavanje domaćinstva. Upravo zbog toga, pojedini uređaji imaju veću kupovnu cenu, ali su na kraju isplativiji od jeftinijih jer postižu znatne uštede uz istu ili još bolju efikasnost.


zatvori...Energetika, Elektro i Inženjering
Energija, energetski uređaji i postrojenja


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs