Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Duvanska industrija

Duvanska industrija je grana industrije koja se bavi uzgajanjem i preradom duvana, kao i proizvodnjom različitih duvanskih proizvoda. Srodna delatnost joj je poljoprivreda na koju se delimično i oslanja. U Srbiji se duvan najviše uzgaja na teritoriji Južnog Pomoravlja, kao i u Vojvodini. 

Proizvodnjom duvana bave se poznate srpske fabrike: Duvanska industrija NIŠ (nakon privatizacije naziva se Philip Morris Operations Niš), Duvanska industrija Vranje (nakon privatizacije zove se British American Tobacco Vranje), Japan Tobacco International Senta i Monus Zemun. 

U kategoriji DUVANSKA INDUSTRIJA nalaze se sve kompanije na teritoriji Republike Srbije koje se bave proizvodnjom i prodajom duvana i duvanskih proizvoda. 

Ukucajte ključne reči u pretraživač i lokaciju koja vas zanima, na primer: "Prodaja duvana Vojvodina" 

U roku od nekoliko trenutaka pred sobom ćete imati listu svih kompanija koje se bave prodajom duvana na teritoriji Vojvodine. 

Portal Moja Delatnost nudi vam jedinstvenu ponudu svih delatnosti razvrstanih po kategorijama. Brzo i jednostavno pronađite delatnost koja vam najviše odgovara pretragom po ključnim rečima. Svaka objava na portalu sadrži detaljan opis delatnosti kao i sve važeće kontakt telefone, linkove ka web sajtu, Fejsbuku i Instagramu.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju