Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Domovi zdravlja
Potreban vam je lekar jer se ne osećate dobro i prehlađeni ste i malaksali? Potreban vam je uput lekara opšte prakse, lekarsko uverenje ili želite da otvorite bolovanje ili da uradite sistematski pregled? Ovde se nalazi spisak svih domova zdravlja koji su klijenti portala Moja Delatnost. 

Dom zdravlja je ustanova na primarnom nivou koja sprovodi mere primarne zdravstvene zaštite u lokalnoj zajednici putem delatnosti opšte medicine, delatnosti za zdravstvenu zaštitu dojenčadi i male dece, delatnosti za zdravstvenu zaštitu žena, hitne medicinske pomoći, patronažne i stomatološke delatnosti. U domovima zdravlja mogu biti smeštene i ordinacije za medicinu rada, kliničke laboratorije, delatnost fizikalne medicine i rehabilitacije te administrativne i pomoćne službe. Higijensko-epidemiološka delatnost, delatnost socijalne medicine i delatnost školske medicine (za preventivnu zaštitu školske dece i mladeži) smeštene su u domovima zdravlja

 
Domovi zdravlja se bave: 
  • koordiniše zaštitu na primarnom nivou
  • koordiniše organizaciju zaštite na načelima primarne zdravstvene zaštite, kontroliše i unapređuje kvalitet rada
  • učestvuje u stručnom usavršavanju zdravstvenih radnika
  • planira i koordinira preventivne programe
U sastavu doma zdravlja, ako za to ima potrebe ili mogućnosti, nalaze se i specijalističko-konzilijarne jedinice ili ordinacije koje organizacijski pripadaju nadležnoj bolnici ili u kojima u zakupu rade privatni lekari. 
 

Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju