Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Domovi za stare i nega starih lica

U kategoriji DOMOVI ZA STARE I NEGA STARIH LICA nalaze se sve organizacije koje se bave ovom delatnošću. Ukucajte ključne reči u pretraživač i pronađite najbližu ustanovu ili onu koja vam najviše odgovara. 

Starački dom je ustanova za starije osobe koje nemaju mogućnosti da žive sami. Uobičajeno je da starački domovi za svoje korisnike nude zajedničke površine za rekreaciju, jelo i druženje, a da korisnici usluga doma imaju posebne apartmane. Nivo usluga u staračkim domovima dosta varira u zavisnosti od države ili mesta gde se nalazi dom pa do cene boravka u istom. Plaćanje za boravak u domu se može vršiti u mesečnom iznosu, ili jednokratno.

Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati sve staračke domove na željenoj lokaciji. Usled brzog tempa života retko ko ima mogućnost da se stara o bakama i dekama, odnosno ljudima treće generacije. Zbog toga se sve više ljudi odlučuje na usluge domova za stara lica. 

Ove usluge podrazumevaju redovnu negu o najstarijima uz lekarske preglede, terapije, fiskulturu i različite društvene aktivnosti. Medicinsko i stručno osoblje, kao i razni pomoćnici osiguraće Vašim najstarijima udoban i lagodan boravak u nekom od ponuđenih domova za stara lica. Ovo je ustanova za starije osobe koje nemaju mogućnosti da žive sami. Za ovo može postojati više razloga ali duboka starost u kombinaciji sa bolešću je glavni.

Uobičajeno je da starački domovi za svoje korisnike nude zajedničke površine za rekreaciju, jelo i druženje, a da korisnici usluga doma imaju posebne apartmane. Nivo usluga u staračkim domovima dosta varira u zavisnosti od države ili mjesta gdje se nalazi dom pa do cijene boravka u istom. Plaćanje za boravak u domu se može vršiti u mjesečnom iznosu, ili jednokratno.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju