Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Bolnice i poliklinike

Bolnice su ustanove za lečenje bolesnika. Zadatak bolnice je da prima bolesnike na lečenje i negu i da stručno i statistički obrađuje svoj bolesnički materijal, kao i da rezultate objavljuje službenim putem ili u stručnim i naučnim krugovima. Poliklinike su privatne bolnice za lečenje, negu i tretmane bolesnika. 

U ovoj kategoriji nalaze se sve BOLNICE I POLIKLINIKE na teritoriji Srbije koje su klijenti portala Moja Delatnost. 

Portal Moja Delatnost broji desetine hiljada zadovoljnih klijenata. Mi smo najveća platforma za B2B marketing na teritoriji naše zemlje. Iz godine u godinu sprovodimo planove u delo, jačamo, iskustveno se nadograđujemo, širimo ponudu naših usluga i održavamo kvalitet poslovanja na najvišem nivou. 

Stari Grci nisu imali nikakve javne institucije za zbrinjavanje bolesnih. Njihovi lekari imali su operacione sobe gde su mogli da obavljaju svoj posao, ali one su bile tako male da su mogle da prime samo po jednog pacijenta. Rimljani su u doba ratova osnovali bolnice u kojima su lečeni ranjeni i bolesni vojnici. Kasnije su i veći rimski gradovi dobili bolnice koje su se izdržavale iz narodnih fondova. Sa razvojem hrišćanstva, crkva je preuzela brugu o bolesnima. Najveći broj bolnica u srednjem veku bio je pod okriljem manastira, tako da su se kaluđeri i kaluđerice brinuli o bolesnima. U XVII veku popravili su se opšti uslovi života, pa su tada ljudi su osećali da je država dužna da se brine o svojim obolelim građanima. Tek u XVIII veku počinju da se otvaraju opšte državne bolnice po većim evropskim gradovima. U Severnoj Americi, prvu bolnicu podigao je Kortez u gradu Meksiku 1524. godine.

 

 

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju