Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Biljne apoteke

Svojstva lekovitih biljaka od drevnih vremena su poznata čovečanstvu i ono ih koristi. Danas u svetu postoji sve veći broj pristalica biljne medicine i lečenja biljkama odnosno fitoterapijom.  Počevši od lekovitih čajeva za smirenje, do onih jačih za saniranje prehlade svi smo imali moć da se uverimo u lekovita svojstva biljaka, biljnih preparata i čajeva. Preparati i gelovi u lečenju se mogu koristiti samostalno ili kao dopuna farmaceutskim lekovima. 

Biljni melemi i biljne masti odlično su sredstvo za negovanje raznih promena i povreda na koži, kao i kada je u pitanju svakodnevna nega kože i celokupnog organizma. Pred Vama je spisak biljnih apoteka u Vašem gradu, sa kontakt informacijama, kako bi brzo i jednostavno pronašli sebi najbližu. Budite brižni i odgovorni prema svom telu i ono će Vam uzvratiti snagom i zdravljem.

Ovde ćete naći ažurirane kontakte i opise za sve biljne apoteke koje su klijenti portala Moja Delatnost.  

Biljne apoteke bave se prodajom lekova na bazi biljaka za jačanje imuniteta i celokupnu bolju zdravstvenu sliku. Biljni lekovi efikasno leče infekcije i različita oboljenja pluća. Ovih 15 biljaka se najčešće koriste za izradu lekova na biljnoj bazi:

Koren sladića: Ovo je najpopularnija biljka za tretiranje pluća na svetu. Tradicionalna kineska medicina koristi ga u svojim formulama više nego bilo koju drugu biljku. Sladić umiruje sluzave membrane grla, naročito pluća i stomak i pročišćava zapaljeno sluzavo tkivo kome je potrebna podrška imuno sistema. Smanjuje iritaciju grla i deluje kao sredstvo za iskašljavanje. 

Podbel: Tradicionalno se koristili Indijanci hiljadama godina kako bi ojačali pluća. On pročišćava višak sluzi iz pluća i bronhija.

Koren oše:  Oša je biljka koja raste u Stenovitim planinama i Indijanci su je tradicionalno koristili za jačanje pluća. Koren ove biljke sadrži kamfor zbog čega spada u najbolje biljke za jačanje pluća u Americi.

Timijan je odličan za začepljena pluća. On stvara moćna antiseptička etarska ulja koja se klasifikuju kao prirodni antibiotici. Timijan je jako dobar protiv akni, mnogo bolji od skupih kozmetičkih krema. Čaj od timijana je odličan za eliminisanje bakterija i virusa. Timijan se koristi za lečenje pluća odvajkada, a naročito za lečenje bakterijskih infekcija.

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju