Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Projektovanje i izgradnja objekata je kompleksan posao i zahteva veliko znanje i posvećenost. Čak i samim graditeljima je potreban arhitekta. U ovoj delatnosti je najbitnije poverenje. 

U podkategoriji Arhitektura nalaze se sve firme koje se bave arhitekturom. Bilo da su vam potrebne usluge izrade arhitektonskih projekata, enterijera, stambena ili rezidencijalna arhitektura ovde ćete pronaći najkvalitetnije firme i vrhunske profesionalce kojima možete u potpunosti verovati. 

Od velikog izbora firmi deli vas samo nekoliko klikova mišem, a ono što je najbolje je što čak ne morate ni da izađete iz kuće. 

 prikaži više...

Arhitektura

Arhitektura  u užem smislu je nauka i umetnost projektovanja i oblikovanja zgrada, odnosno unutrašnjeg i spoljašnjeg arhitektonskog prostora: enterijera i eksterijera.

Arhitektonska dela često predstavljaju kulturne ili političke simbole, kao i umetnička dela. Istorijske civilizacije se karakterišu svojim dostignućima u arhitekturi. Arhitektura služi da ispuni neke osnovne ljudske potrebe, i nastaje u skladu sa mogućnostima i potrebama ljudi.

U organizaciju prostora spada i uređenje naselja, to jest urbanizam. Stoga su svi značajni urbanisti imali i arhitektonsko obrazovanje.

Arhitekta se bavi planiranjem i projektovanjem zgrada i drugih građevina, te sudeluje u nadzoru i vođenju gradnje. Arhitekta osmišlja građevine s obzirom na kontekst i program, razmatrajući pritom masu, formu, volumen, prostor, teksturu, strukturu, svetla i senke, materijale i pragmatične stvari kao troškove, konstruktivnih i tehnoloških ograničavanja da bi došao do praktičnog, ekonomskog i po mogućnosti umetničkog arhitektonskog dela.


zatvori...Gradnja i nekretnine
Arhitektura


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs