Dodaj svoju kompaniju
Pregled ultrazvukom i kolor dopler Aleksinac

POLIKLINIKA NATUS


Momčila Popovića 12, 18220 Aleksinac

Pregled ultrazvukom i kolor dopler Aleksinac


 Poliklinika Natus sa sedištem u Aleksincu, posluje od 2015. godine. U našoj poliklinici možete obaviti specijalističke preglede iz oblasti interne medicine, ginekologije i radiologije.

Iz oblasti kardiologije obavljamo sledeće preglede: holter EKG, holter pritiska, EKG, a pored toga, u našoj poliklinici Natus možete odraditi i specijalističke preglede iz oblasti gastrologije, endokrinologije, pneumatologije, hematologije, ginekologije, kolposkopije, a takođe i briseve i intervencije radio talasima.

Pregled-ultrazvukom-i-kolor-dopler-Aleksinac1

Pregled ultrazvukom i kolor dopler Aleksinac

Što se tiče radiologije, obavljamo sve vrste ultrazvučnih pregleda i kolor doplet, a pored toga i endoskopske dijagnostičke preglede – gastroskopiju i kolonoskopiju.

Lekari u našoj poliklinici će Vam izaći u susret i pomoći da se dijagnostika izvrši u najkraćem roku, a takođe i da se nađe najpovoljnije rešenje za Vaš zdravstveni problem.

Za sve detaljnije informacije i zakazivanje pregleda možete nas kontaktirati ili posetiti radnim danom od 07 do 20h, a subotom do 15h.

Ukoliko imate potrebu za obavljanje specijalističkih pregleda, obratite se poliklinici Natus.


 • pon

  07-20h

 • uto

  07-20h

 • sre

  07-20h

 • čet

  07-20h

 • pet

  07-20h

 • sub

  07-13h

 • ned

  /

uz dojke i ?

Postovani,potreban mi je uz dojke kao i uz pregled mekih tkiva noge tj.tacnije,nisam sigurna za ovo drugo.Naime,posle preloma noge i operacije,potreban mi je uz pregled ligamenata ili ne znam cega za pregled ortopeda uz rendgenski snimak koji imam.Interesuje me cena za oba pregleda kao i mogucnost zakazivanja za iduci petak ili subotu.


Color dopler

Treba da uradim color dopler vena i arterija nogu i ruku koja je cena?


Ultrazvuk

Postovani, interesuje me cena za uslugu. Suprig treba da odradi Ultrazvuk dojke, povrsinsko snimanje, interesuje me cena i da li moze kod vas?


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs