Dodaj svoju kompaniju

Povoljan prevoz robe kamionom i kombijem Kruševac |


 "Herba Agro Logistik" posluje od 2013. godine na teritoriji Srbije sa sedištem u Kruševcu tačnije Vitanovac. Naša firma se bavi prevozom tereta i robe u drumskom saobraćaju i vršimo međunarodni transport robe.

Bavimo se povoljnim prevozom robe kamionom i kombijem u Kruševcu. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 

Povoljan-prevoz-robe-kamionom-i-kombijem-Kruševac1

Povoljan prevoz robe kamionom i kombijem Kruševac

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 


 • pon

  08-16h

 • uto

  08-16h

 • sre

  08-16h

 • čet

  08-16h

 • pet

  08-16h

 • sub

  -

 • ned

  -

Prevoz robe

Poštovani, Interesuje me da li vršite prevoz nameštaja. U pitanju je selidba dvosobnog stana iz Kruševca u Maribor? Koja je cena?


Превоз ствари

Поздрав.Занима ме колико би коштао превоз до Крушевца ствари: кревет,ветрина,2 комоде,машина за веш,шиваћа машина, орман, компјутер,сто за комп,клима, тв,одећа и обућа у 4-5 кутија?


prevoz kredenca

Postovani, koja je cena prevoza ofarbanog upakovanog drvenog kredenca iz Krusevca u Beograd. Sastoji se iz dva dela : 80x90x50 i 80x90x40? Pozdrav, Nevena


Prevoz stvari

Interesuje me kolko bi me kostao prevoz iz Krusevca da Iriga, kucni namestaj i to: 1. Ugaona garnitura 2. 2 fotelje 3. Sporet na drva 4. Elektricni sporet 5. Zamzivac 6. Frizder 7. Masina za ves 8. Plakar 9. ostale sitnice


Transport ugaone garniture

Interesuje me mogućnost i cena transporta od Kruševca do Kule jedne manje ugaone garniture koja pripremljena za transport kao zbirna pošiljka zauzima prostor 1.4m x 0.7m x 1.2m?


Prevoz robe

Dobar dan,zanima me kolika bi bila cena za prevoz jednog motocikla iz Novog Sada u Krusevac? pozdrav.


Prevoz robe

Dobar dan , zanima me kolika bi bila cena za prevoz jednog motocikla iz Novog Sada u Krusevac? pozdrav.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs