Dodaj svoju kompaniju
SKIPPER TRAVEL DOO

SKIPPER TRAVEL DOO


Aleksinačkih Rudara 79/37, 11070 Beograd, Novi beograd

Pouzdano i povoljno iznajmiljivanje vozila Beograd Srbija |

Skipper Travel Doo je preduzeće osnovano 2014. godine u Beogradu. Naša osnovna delatnost je iznajmljivanje vozila sa vozačem i prevoz putnika.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije i inostranstva. Takođe Vam nudimo mogućnost iznajmljivanja i samo vozača bez vozila. Važimo za agenciu koja vrši pouzdano i povoljno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Pouzdano-i-povoljno-iznajmiljivanje-vozila-Beograd-Srbija4

Pouzdano i povoljno iznajmiljivanje vozila Beograd Srbija

Naši klijenti sami planiraju datum i vreme polaska, kao i trasu kojom će se kretati ka cilju, kao i usputne odmore, posete znamenitostima koje se nalaze na putu ka njihovom cilju, kao i vreme povratka.

U dogovoru sa našim profesionalnim vozačima svoje putovanje možete lako pretvoriti u putovanje iz snova..

Na zahtev klijenta ili naš predlog možemo zajedno isplanirati put, bilo da se radi o poslovnom putovanju ili godišnjem odmoru. 


Pouzdano-i-povoljno-iznajmiljivanje-vozila-Beograd-Srbija1

Više o Skipper travel-u, pouzdanoj i povoljnoj agenicji za iznajmljivanje vozila u Beogradu

Skipper travel je nastao iz ideje da unapredi delatnosti kao što su rent a car i prevoz putnika kombi vozilima. Jedna od ideja koja je pokrenula agenciju za pouzdano i povoljno iznajmljivanje vozila u Beogradu, bila je da klijentima pruži slobodu u planiranju putovanja, da ne bi osetili razliku da li putuju ličnim automobilom ili iznajmljenim.

Pouzdano-i-povoljno-iznajmiljivanje-vozila-Beograd-Srbija2

Usluge koje nudi Skipper Travel

Jedna od usluga agencije za pouzdano i povoljno iznajmljivanje vozila je i organizacija transfera za individualna i grupna poslovna putovanja. Na Vaš zahtev organizujemo transfere poslovnih i grupnih putovanja u Srbiji i inostranstvu.

Muziku i gledanje DVD sadržaja u našim vozilima isključivo birate Vi, po Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Tako je i sa usputnim odmorima. Staćemo i odmoriti na bilo kojem usputnom mestu koje je obeleženo za to, a Vama se učini kao idealno mesto za odmor.

Stojimo Vam na raspolaganju ukoliko imate dodatnih pitana, predloga ili nedoumica. Za sva pitanja nas kontaktirajte.

 • pon

  09:00h - 21:00h

 • uto

  09:00h - 21:00h

 • sre

  09:00h - 21:00h

 • čet

  09:00h - 21:00h

 • pet

  09:00h - 21:00h

 • sub

  09:00h - 21:00h

 • ned

  09:00h - 21:00h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs