Dodaj svoju kompaniju

Popravka elektromotora Odžaci |


Preduzece Lazic I.V. zapocinje sa radom
tokom 1990 godine kao zanatska radnja.

Tada se u njenom sastavu nalazilo nekoliko pomoćnih majstora.Kasnijim razvojem zanatska radnja 1996. godine prerasta u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Zbog potrebe za stalnim širenjem poslovanja 1993. godine započinjemo proizvodnju predmeta od plastičnih masa. Tokom narednih godina ova proizvodnja zauzima značajno mesto u poslovanju preduzeća.

Popravka-elektromotora-Odžaci2

Popravka elektromotora Odžaci

Sada 28 godina po osnivanju preduzeće zapošljava iskusne majstore i stručnjake u obe delatnosti i zauzima značajno mesto na lokalnom tržištu i to u pogledu obe delatnosti.

Stalnim razvijanjem i usavršavanjem svih aspekata poslovanja preduzeće Lazic I.V. uz pomoć celog tima ljudi zaposlenih u njemu veoma uspešno odgovara svim novim izazovima tržišta.

Nadamo se da će tako biti i u budućnosti.

Elektro - Mehanicarska radionica zapošljava iskusne majstore sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj struci. U našoj radionici uz pomoć znanja i i alata koje posedujemo u mogućnosti smo da odgovorimo svim zahtevima, sa kojima se svakodnevno susrećemo u našem radu.

Elektro-Mehaničarska radionica vrši viklovanje i remont svih vrsta elektromotora male i srednje snage. U našoj radionici može  se izvršiti popravka svih vrsta ručnih električnih alata,aparata za varenje,tranformatora,alternatora, anlasera, cirkulacionih pumpi, kao i popravke mehaničkih kvarova uz pomoć naših alata i mašina za obradu.

Vreme u kojem živimo zahteva kako znanje i kvalitet tako i brzinu u pruzanju usluga,a o tome se u našoj radionici vodi posebna pažnja.

Proizvodnju predmeta od plastičnih masa započinjemo u preduzeću tokom 1993. godine.

Proizvodnja se bazira na proizvodnji sopstvenih proizvoda i vršenju usluga brizganja i ekstruzionog duvanja plastičnih proizvoda.

U paleti sopstvenih proizvoda nalazi se preko 30 proizvoda za različitu upotrebu.Veći deo čine gotovi proizvodi,a jedan deo čine delovi složenijih proizvoda.

U domenu pružanja usluga proizvodnja je veoma raznovrsna i svakog dana se proširuje. U procesu proizvodnje učestvuju radnici sa velikim iskustvom i znanjem.Želja nam je da i u budućnosti uspešno saradjujemo sa svim poslovnim klijentima i da zajedno uspešno odolevamo novim izazovima u poslovanju.

 Za sva pitanja nas kontaktirajte na navedene telefone. 

 • pon

  7-15h

 • uto

  7-15h

 • sre

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  7-13h

 • ned

  /

Kosačica Einhell, vinklovanje motora

Mala elektrokosačica BG-EM 1030, snage 1000W, 3600 obrtaja u minuti,motor je pregoreo. Da li vinklujete takve motore i koliko bi to koštalo ako ih radite? Pozdrav iz Odžaka,


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs