Dodaj svoju kompaniju
Plastična ambalaža za prehrambenu industriju sa sertifikatom Srbija

POLIMER COMMERCE DOO


Vojvode Putnika 18, 26360 Plandište

Plastična ambalaža za prehrambenu industriju sa sertifikatom Srbija |


Preduzeće Polimer Commerce, je osnovano 2008. godine. I počelo je sa prodajom Polistirenske (PS) i Polietilen-teraftalat (PET) folije da bi ubrzo otpočela i proizvodnja ambalaže za konditore, od gore pomenutih folija, teraformiranjem.

Bavimo se izradom plast ambalaže poseduje sve sertifikate ISO 9001 i 14000.

Plastična-ambalaža-za-prehrambenu-industriju-sa-sertifikatom-Srbija4


Plastična ambalaža za prehrambenu industriju sa sertifikatom Srbija 

Za 6 godina svog postojanja, Polimer Commerce radio je za vodeće kompanije u konditorskoj, mlekarskoj, industriji i industriji sladoleda i smrznute hrane. (Bambi A:D: Požarevac., Imlek A.D. Beograd, Mlekara A.D Subotica, Frikom A.D. Beograd, Niška Mlekara A.D., Kuč Company. D.o.o., Mlekopordukt Zrenjanin, Meggle D.o.o. Srbija…) 

Proizvodi se rade od PS, PET i PVC folija, u zavisnosti od potreba kupca, i trenutno u svom asortimanu preduzeće radi više od 30 različitih oblika posudica i poklopaca za razne kupce. Svi proizvodi poseduju propratnu dokumentaciju i sertifikate o zdravstvenim ispravnostima. Proizvode možemo podeliti na dve kategorije:

 • Konditorska industrija
 • I mlekarska industrija i industrija sladoleda

Kod konditora, vodeći kupac je Koncern Bambi-Banat A.D. Požarevac, za koga se radi više vrsta proizvoda, kako plitkih i dubokih izvlačenja, tako i raznih dimenzija. neki od poznatijih proizvoda su: Wellness Kadica, Čoko Plazma Kadica, Skarlet Podloška, Zlatni Pek Kadica…

Što se tiče drugog dela proizvoda ili mlekasrke industrije i industrije sladoleda, vodeći kupci su Imlek A.D. Beograd, Mlekara A.D. Subotica, Frikom A.D. Beograd… Najtiražniji proizvod je PVC nadklopac za čašu ∅95, koji koriste gotovo sve mlekare u Srbiji, a radi se i za izvoz. Za industriju sladoleda najviše se rade PVC poklopčići za kornete, kao i Tacna Sonata za Frikom A.D. Ove godine se planira velika količina poklopčića za sladolede, za izvoz, Makedonija i Hrvatska.

Preduzeće Polimer Commerce D.o.o. se od starta svog poslovanja opredelio za kvalitet, pouzdanost kao dobavljač, proizvoda i usluga, tako da je taj trend poslovanja, ispoštovan do današnjeg dana. i nastaviće se i u budućnosti. Na sve zahteve potencionalnih kupaca, se ogovara brzo i korektno, a ukoliko postoji potreba za novim proizvodom, do njegove realizacije može doći i do 30 dana nakon porudžbine.

Polimer Commerce D.o.o. je nedavno počeo sa izgradnjom proizvodne hale sa kompletnom infrastruktrom, i sa transformatorom, koji je na našem placu. Instalirana snaga je 400 kW, sa mogućnošću proširenja. hala i poslovni prostor su završeni 2013 godine. i kompletno poslovanje se odvija u novom objektu. hala je površine: Poslovni prostor sa kancelarijama 200 m2 i proizvodnog prostora od 600m2. Spremni smo na sve vidove saradnje sa kompanija iz sličnih oblasti proizvodnje, na tom placu na kome je hala, površine oko 1 h, ima prostora za dodatne hale, ako je neophodno. Ljudski potencijal je prednost u ovoj opštini, jer je postojala do skoro fabrika koja je zapošljavala 120 ljudi tako da postoji stručni kadar. Preduzeće Polimer Commerce D.o.o. trenutno privodi kraju ISO 9001 sertifikaciju. Udaljenost od Beograda je 80 km. i od Vršca 22 km. Proizvodna hala se nalazi pored magistralnog puta Beograd-Plandište.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs