Dodaj svoju kompaniju

Pivnica Negotin |


Pivnica i smeštaj Jovanović se nalazi u netaknutoj prirodi sela Rogljevo 18 kilometara od Negotina. Domaćinstvo je okrenuto starim vrednostima i omogućava gostima da iskuse autentičnu seosku atmosferu. 

Prepoznatljivi smo po najboljoj pivnici u Negotinu, a ističemo se po povoljnoj ceni i vrhunskom kvalitetu naših usluga.

Naši gosti učestvuju u svim tipičnim seoskim aktivnostima, a ukoliko žele samo da odmaraju bez aktivnosti i to im omogućavamo u blagodetima prirodne tišine i mira. 


Pivnica Negotin 

Domaćinstvo Jovanović Rogljevo se nalazi na 18 km od Negotina, grada Hajduk Veljka. Domaćinstvo nudi smeštaj, domaću hranu, lep i ugodan odmor na selu. Gosti mogu učestvovati u raznim aktivnostima domaćinstva ukoliko to žele. Imamo pivnicu koja je uređena u etno stilu za 30-ak gostiju, za degustaciju vina, ručkove i slično. Tokom boravka čekaju Vas netaknuta priroda, mir i tišina. 

Takođe Vam možemo organizovati i obilazak sela, pivnica, vinograda kao i kupovinu suvenira i domaćih proizvoda. Ponosni smo što možemo da Vas pozovemo da nam budete dragi gosti i da osetite prirodu u svom njenom nadahnuću. 

Mi smo seosko turisticko domacinstvo u selu Rogljevo koje se nalazi u blizini Negotina grada Hajduk Veljka. U sklopu našeg domaćinstva nudimo smeštaj sa doručkom, polupansion i pun pansion. Spremamo lokalne specijalitete od namirnica koji sami proizvodimo. Domaćinstvo se bavi vinogradarstvom gde se u vinogradima proizvodi organsko sertifikovano grožđe, od koga se proizvodi vino.

Na brežuljku iznad sela nalaze se Rogljevačke pivnice ( komplex kamenih vinskih podruma) koje potiču još iz 19. veka. U sklopu domaćinstva naša pivnica koja potiče iz 1873. godine preuređena je u etno stilu tako da može da prima goste - grupe i pojedince.

U pivnici možemo organizovati proslave, poslovne ručkove i skupove uz lokalne specijalitete i degustaciju vina, za grupe ili pojedince.

Meni kreiramo u dogovoru sa Vama u zavisnosti od Vaših želja i prohteva. Gosti mogu zajedno sa nama da pripremaju hranu i zimnicu.

Dođite u našem domaćinstvu i uzivajte u miru, tisini i duhu prošlosti!

 

Ukoliko su Vam potrebne najbolje pivnice u Negotinu posetite nas.

Kontaktirajte nas za sva pitanja i rezervacije ukoliko imate dodatnih pitanja!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs