Dodaj svoju kompaniju

Osnovna škola Jefimija Obrenovac |

 Osnovna škola Jefimija, sa sedištem u Obrenovcu osnovana je 2004. godine i spada u red mlađih škola. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 

Nastava se odvija u 38 učionica od kojih su skoro sve pretvorene u kabinete sa svom potrebnom opremom.

Osnovna-škola-Jefimija-Obrenovac1

Osnovna škola Jefimija Obrenovac

Za potrebe fizičkog vaspitanja koristi se fiskulturna sala u sklopu škole. U školi je organizovan produženi boravak za učenike od prvog do četvrtog razreda.

Strani jezici koji se uče u školi su engleski i nemački. Trenutno imamo oko 85 zaposlenih i 859 učenika.

Osnovna škola "Jefimija" osnovana je 25.05.2004. godine odlukom Skupštine grada Beograda, br. 6-227/04-XIII-01, kao ustanova za obrazovanje delatnosti u oblasti obrazovanja i vaspitanja. Odlukom o broju i prostornom rasporedu osnovnih škola (mreža škola) u Republici Srbiji ( "Sl. glasnik RS, br. 58/94"), pod šifrom 30.10.9. utvrđena je škola u osmogodišnjem trajanju u naselju Rojkovac.

Škola "Jefimija" je četvrta gradska škola na području opštine Obrenovac i nalazi se između naselja Rojkovac i Sava. Većina učenika dolazi iz okolnih gradskih naselja, ali ima učenika i iz okolnih seoskih sredina, Zabrežja, Krtinske, Mladosti, Bariča, Mislođina, Male Moštanice...U školu đaci mogu da dolaze peške ili gradskim prevozom. Učenici sa Zabrežja, Krtinske i Mladosti, dolaze autobuskim prevozom.

U godini u kojoj je škola obeležila 10 godina postojanja, desila se poplava koja je zahvatila ceo grad, tako da je i naša škola dobrim delom pretrpela štete na objektu. Zahvaljujući brojnim donatorima škola je renovirana pa je nastava u šk. 2014/15. počela na vreme i odvijala se u normalnim, uobičajenim okolnostima. Zahvaljujući brojnim donatorima škola je renovirana u onim delovima gde je to bilo potrebno a nabavljena su i potrebna nastavna sredstva tako da je školska 2014/15. počela regularno sa radom.

Nastava se odvija u prostranoj zgradi koja raspolaže sa: 19 učionica koje koriste učenici mlađih razreda, 18 kabineta koje koriste učenici starijih razreda, 2 učionice za produženi boravak, pripremnim prostorijama, fiskulturnom salom, salom za svečanosti i velikom trpezarijom. U školskoj 2014/15., u dvorištu škole napravljeni su košarkaški i odbojkaški teren. U školi postoje odvojeni ulazi za mlađe i starije razrede, kao i odvojena školska dvorišta.

Nastava se odvija u prepodnevnoj smeni, a radno vreme nam je od 07 do 15h.

 • pon

  7-15h

 • uto

  7-15h

 • sre

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs