Dodaj svoju kompaniju
AQUA INTERMA INŽENJERING DOO

AQUA INTERMA INŽENJERING DOO


Bulevar Oslobođenja 337 C, 11010 Beograd, Voždovac

Oprema za daljinski prenos podataka rezervoari za vodu i pripremu hemikalija Beograd |

AQUA INTERMA DOO posluje sa velikim iskustvom kada su u pitanju uređaji za automatsko gasno hlorisanje i doziranje hemikalija u tretmanu vode kao i u svim drugim okvirima poslovanja preduzeća.

Privredno društvo AQUA  INTERMA INŽENJERING posluje sa velikim iskustvom od preko 20 godina, nalazi se na svima poznatoj adresi Bulevar Oslobođenja 337c.


Oprema-za-daljinski-prenos-podataka-rezervoari-za-vodu-i-pripremu-hemikalija-Beograd5

Oprema za daljinski prenos podataka rezervoari za vodu i pripremu hemikalija Beograd

Od samog osnivanja pa do danas preduzeće se bazira na četiri osnovne stavke u poslovanju koje su: 

 • Proizvodnja, nabavka, montaža i puštanje u rad tehnološke, mašino-tehnološke i elektro-opreme i sve to u sastavu postrojenja za prečišćavanje vode za piće.
 • Projektovanje postrojenja za pripremu vode za piće, postrojenja za tretman gradskih otpadnih voda, kao i otpadnih voda od industrijskih pogona.
 • Rekosnstrukcija postojećih postrojenja za tretman vode, u cilju poboljšanja tehnoloških procesa.
 • Koncipiranje osnovnih tehnoloških procesa i postupaka u pripremama vode za piće sa proizvodnjom, instaliranjem pilot postrojenja.

Oprema za daljinski prenos podataka se može uvrstiti u nešto veoma kompleksno i zahtevno gde se pristupa sa velikom pažnjom i znanjem, a to su nadzorno upravljački sistemi SCADA.

SCADA sistemi predstavljaju mogućnost nadzora, praćenja, arhiviranja i kontrolu samih industrijskih sistema. Pord toga kada pominjemo opremu za daljinski prenos podataka možemo navesti i takozvani udaljeni komandni panel za automatikukoji se koristi u slučajevima kada je postrojenje za pripremu vode odvojeno od komandnog centra.

Takođe tu je i najvažniji pojam telemetrija za prenos podataka na daljinu. Pojam telemetrija se koristi za prenos podataka i instrukcija  na daljinu kako bežičnim putem tako i putem medija. Telemetrija nalazi široku primenu u oblasti upravljanja vodama, upravljanja udaljenim resursima, zaštiti životne sredine i drugim...

Kada je reč o rezerevoarima za vodu i pripremu hemikalija želimo naglasiti da imamo rezervoare za skladištenje tečnosti koji su od metala, različitih kapaciteta i to od 10 do 1000 m3. Rezervoari se mogu koristiti za skladištenje bilo kojih tečnosti, a pored njih imamo i protivpožarne rezervoare, rezervoare za procesnu vodu, rezervoare za otpadne vode i rezervoari za pijaću vodu.

Ono što je bitno da se naglasi da imamo i pokrivače za svaki od navedenih rezervoara shodno svrsi kojoj je namenjen, i pokrivače koji su od aluminijuma i profilisanog lima, zatim od pocinkovanog mekog čelika, krovovi od čelika  sa prevlakom od stakla i pokrivači od fiberglasa i čelične rezervoare.

Nadamo se da ćete pre svega u našoj firmi videti kvalitet kako proizvoda tako i usluga i da ćete biti naš budući partner oko saradnje bilo da Vam zatreba nešto od navedenog ili nešto drugo tu smo da pomognemo svakako.

Radnim danima od 8 do 16 časova dostupni smo za sve vrste dogovora i pitanja. Naše iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata će Vam najbolje pokazati da smo vodeći u regionu po pitanju svega navedenog.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs