Dodaj svoju kompaniju

Odgušenje kanalizacionih sistema u Beogradu |

JOCA-VIP, radnja za kompletno odgušenje kanalizacionih sistema u Beogradu, efikasno i kompletno sanira probleme kanalizacionog sistema i sanitarija. 

Naš tim čine iskusni i stručni vodoinstalateri koji profesionalnim pristupom i veoma kvalitetno rešavaju probleme zagušenja kanalizacionih sistema. 

JOCA-VIP posluje sa sedištem na adresi Avalska 11/a. Ističemo se dobrim radom i stekli smo veliki ugled u Beogradu. Pored toga, ostvarili smo saradnju sa mnogim klijentima.

Kompletno-odgušenje-kanalizacije-i-sanitarija-u-Beogradu

Kompletno odgušenje kanalizacije i sanitarija u Beogradu

Kada je reč o odgušenju kanalizacionih sistema i sanitarija od usluga ističemo najkvalitetnije:

 • Odgušenje kanalizacije woma vozilom
 • Odgušenje kanalizacije mašinskim sajlama
 • Odgušenje kade
 • Odgušenje lavaboa
 • Odgušenje sudopere
 • Odgušenje čučavca
 • Odgušenje WC šolje
 • Saniranje problema u spoljnoj kanalizaciji

Kako-nastaju-zagusenja-kanalizacionih-sistema-i-kako-vrsimo-odgusenje

Kako nastaju zagušenja kanalizacionih sistema i kako vršimo odgušenje

Zagušenja kanalizacionih sistema nastaju zbog neredovnog čišćenja i nemarnosti. 

Kada je reč o kuhinji, sudopera se najčešnje zagušuje zbog kafe, koja je masna i lepi se za zidove odvodnih cevi, vremenom se sve više lepi i sužava deo cevi, takođe pravi slab protok kroz samu cev. Na kraju je cev toliko sužena da bilo šta što je krupnije začepiće preostali deo cevi i tada nastaje zagušenje. Uz to su najčešći uzroci zagušenja masnoća iz tiganja, mrvice hleba ili peciva, pirinač, pa možemo reći da je odvodni deo sudopere zacementiran. 

Talog kafe najčešće sipamo u sudoperu i tu već ima svih ostalih uzroka koe smo naveli, tako da je odgušenje sudopere najčešći povod za vodoinstalaterske intervencije. 

Kada je reč o kupatilu i zagušenju kade, slivnika, lavaboa i sudopere, pa čak i wc šolje, najčešći uzrok zagušenja je kosa. 

Vremenom tokom češljanja kose, dlake kose se rasipaju kako po lavabou, tuš kabini, kadi tako i po pločicama kupatila. One koje pokupimo mi ih bacamo u  (wc šolju), možemo slobodno reći da se radi o malom klubčetu dlaka. Ukoliko to u toku jednog jutra uradi nekoliko žena, tada množimo količinu dlaka sa brojem žena, dlake se u nekom delu odvodne cevi ili vertikale sabijaju i naprave mali čep. 

Uspesan-rad-radnje-Joca-Vip-poznate-po-odgusenju-kanalizacionih-sistema-u-Beogradu

Uspešan rad radnje Joca Vip - poznate po odgušenju kanalizacionih sistema u Beogradu

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama: 

1. Društveno smo odgovorni: 
Brinemo o društvu tj. zajednici odgovorno ispunjavajući sve naše obaveze. Sa svima razvijamo korektne odnose.
2. Poslujemo ekološki korektno: 
Težimo da naše poslovanje usmerimo u pravcu zaštite životne sredine. 

U svakom momentu možete dobiti sve relevantne informacije vezano za našu delatnost, preporuku, objašnjenje ili savet. Koliko nam je bitna prodaja, toliko nam je važno da potencijalnim i sadašnjim kupcima pružimo sveobuhvatne informacije. 

Naš osnovni cilj je da znanjem i profesionalnim pristupom brzo i kvalitetno rešavamo probleme svojih klijenata.

Hitna-sluzba-odgusenja-kanalizacionih-sistema

Hitna služba odgušenja kanalizacionih sistema

U starim kućama i stanovima pojava problema sa protokom vode, rđom, propadanjem i curenjem nije nešto što retko srećemo. Zbog toga je neophodno redovno održavanje, kao i zamena starih čeličnih vodovodnih ili olovnih odvodnih cevi.

Ipak, u slučajevima kada dođe do totalnog zagušenja, poplave ili prestanka rada nekog od elemenata kanalizacionog sistema potrebno je reagovati brzo i efikasno. Zbog toga naš tim za hitne intervencije stoji klijentima na raspolaganju 24 časa dnevno.

Ukoliko imate problem sa pritiskom, čestim zapušivanjem ili nekim od gore navedenih problema kontaktirajte JOCA –VIP, radnju za odgušenje kanalizacije i hitne intervencije, a mi ćemo u najkraćem roku rešiti sve nastale komplikacije.

Naši vodoinstalateri za hitne intervencije spremni su da reše i najzahtevnie probleme, pružajući Vam uslugu odgušenja kanalizacije ili zaustavljanja curenja vode i saniranja poplave.

Za sva dodatna pitanja ili saradnju kontaktirajte nas na navedene telefone. Stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno – Vaš JOCA-VIP! 


 • pon

  7-22h

 • uto

  7-22h

 • sre

  7-22h

 • čet

  7-22h

 • pet

  7-22h

 • sub

  7-22h

 • ned

  7-22h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs