Dodaj svoju kompaniju

 Obuka zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara Subotica |


 Preduzeće "Previ doo" osnovano je 1991. godine. Već dugi niz godina radimo kvalitetno, a sa sedištem se nalazimo na adresi Mihaila Pupina 25. Bavimo se obukom zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara u Subotici. 

Obuka-zaposlenih-radnika-iz-oblasti-zaštite-od-požara-Subotica1

 Obuka zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara Subotica

Bavimo se proizvodnjom kompletne vatograsne opreme, prodajom i održavanjem vatrogasnih aparata i pružanjem kompletnih usluga u preventivi zaštite od požara.

U srednjeevropskim razmerama, Subotica je razvijen grad i jedan je od deset najrazvijenijih gradova u zemlji, sa velikim brojem preduzeća u elektrometalnoj, poljoprivrednoj, hemijskoj i građevinskoj industriji.

Infrastruktura je razvijena, kadrovski resursi su povoljni a blizina mađarske granice je velika prednost, posebno zato jer nema jezičke barijere. Preduzeće za zaštitu od požara "PREVI" osnovano je 1991. godine u cilju unapređenja zaštite od požara.

Za vreme svoga postojanja preduzeće se razvilo od male servisne radionice u ozbiljnog partnera u pogledu unapređenja preventivne zaštite od požara. Višegodišnje ikustvo zaposlenih radnika i dvadesetogodišnji uspešan rad doprinosi kvalitetnom, efikasnom i racionalnom unapređenju zaštite od požara.

Preduzeće "PREVI" je dinamična i elastična firma, veličine uvek dobro prilagođene geografskom i profesionalnom području koje pokriva. Osoblje je vezano je za firmu ne samo egzistencijalnim vezama. Mi smo i porodična firma jer porodica doprinosi, vodi brigu o poslovanj firme. Efikasnost je uslov našeg opstanka i razvoja a filozofija poslovanja se zasniva na principima ISO 9001 - Zadovoljiti i prevazići očekivanja poslovnog partnera.

Bogatstvo preduzeća "PREVI" se ogleda u tome što u okrilju zaštite od požara ima preko 3.000 korisnika, poslovnih partnera.

Zaposleni u preduzeću su ponosni što sa svima njima ima dugogodišnju saradnju i što nam se obraćaju sa poverenjem.

U godinama razvoja, usluge Preduzeća "PREVI" su proširene na prodaju vatrogasne opreme, obuku zaposlenih radnika, izradu normativnih akata, planova, elaborata i projekata iz oblasti zaštite od požara.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije. Sa dugodišnjim iskustom u poslovanju imamo preko 3000 korisnika i jako veliki broj poslovnih partnera. Naše radno vreme je od 7h do 15h.

Možete nas kontaktirati na brojeve telefona ili preko email adrese. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice. 

 • pon

  07-15h

 • uto

  07-15h

 • sre

  07-15h

 • čet

  07-15h

 • pet

  07-15h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs