Dodaj svoju kompaniju

Obuka vozača Zemun |


Auto škola LUX VOYAGER nalazi se u samom centru Zemuna, u poslovnom delu Hale sportova “PINKI” u zemunskom parku.

Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore i vremenske rokove. 

 

Auto-škola-i-obuka-vozača-Zemun1

Obuka vozača Zemun 

UPIS

Prilikom upisa kandidatu je potrebna važeća lična karta, ukoliko je državljanin Republike Srbije. Ukoliko je strani državljanin, potrebna je potvrda o boravku u našoj zemlji.

Auto B kategorija

Motorna vozila B kategorije su vozila čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg i koja nemaju više od osam mesta za sedenje, ne računajući sedište za vozača. Obuka se sastoji od 40 časova teoretske obuke i 40 časova praktične obuke, osim za kandidate koji poseduju vozačku dozvolu AM, A1, A2, A  kategorije, koji imaju mogućnost da idu na skraćenu obuku.

Teorijska obuka

Teorijska nastava se sastoji iz 40 časova. Održava se svim radnim danima, a časovi se zakazuju u dogovoru sa kandidatima. Obično je to dva ili tri časa dnevno. Časovi se održavaju u učionici koja se nalazi u Zemunu (Hala Pinki) i koja je opremljena najsavremenijom tehnologijom i sredstvima za rad. Teorijsku obuku organizuje licencirani predavač iz ove oblasti. Kandidat dobija prateću literaturu koja mu je potrebna za spremanje teorijskog ispita vožnje. Teorijska obuka obično traje 3-4 nedelje.

Teorijski ispit

Završetkom teorijske obuke kandidat se prijavljuje za polaganje teorijskog ispita. Teorijski ispit se održava dva-tri puta mesečno u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana! Termine određuje MUP svakog 15-og u mesecu. Kandidatima se mogu informisati o terminima putem sajta auto škole, upitom na telefon 062.77.88.99, e-mailom (autoskola@luxvoyager.com), ili direktno u prostorijama škole.

Potrebno je da se kandidat prijavi 15 dana pre održavanja ispita kako bi bio na spisku polaganja.

Praktična obuka

Sa položenim teorijskim ispitom vožnje, kandidat može da počne sa časovima praktične obuke u motornom vozilu. Kandidati su u mogućnosti da biraju na kom automobilu će se obučavati

Advanced-Driving-CoursePotrebno je da kandidat izvadi lekarsko uverenje pre održavanja prvog časa praktične obuke. Praktičnu obuku organizuju licencirani instruktori koji poseduju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. U toku praktične obuke kandidat mora da završi kurs Prve pomoći za vozače kako bi mogao da se prijavi za polaganje praktičnog ispita vožnje. Praktična obuka obično traje 1 mesec.

Praktični ispit

Završetkom praktične obuke kandidat se prijavljuje za polaganje praktičnog ispita. Praktični ispit se održava dva-tri puta mesečno. Termine određuje MUP svakog 15-og u mesecu. Kandidatima se mogu informisati o terminima putem sajta auto škole, upitom na telefon 062.77.88.99, e-mailom (autoskola@luxvoyager.com), ili direktno u prostorijama škole.

Potrebno je da se kandidat prijavi 15 dana pre održavanja ispita kako bi bio na spisku polaganja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, predloga ili nedoumica obavezno nas kontaktirajte. Dobrodošli, tu smo za sva Vaša pitanja!

 • pon

  10-17h

 • uto

  10-17h

 • sre

  10-17h

 • čet

  10-17h

 • pet

  10-17h

 • sub

  10-15h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs