Dodaj svoju kompaniju
Neuropsihijatrijska ordinacija Šabac

MILENA ĐUKANOVIĆ PR, NEUROPSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA DR ĐUKANOVIĆ-NEUROPSIHIJATAR ŠABAC


Miloša Obilića 55, 15000 Šabac

Neuropsihijatrijska ordinacija Šabac 

Neuropsihijatrijska ordinacija Dr Đukanović se nalazi u Šapcu i osnovana je 2010. godine.

Vršimo sve neuropsihijatrijske i psihološke preglede, a takođe idemo i u kućne posete pacijentima kojima je to potrebno. Klinički psiholog radi u saradnji sa nama.

Zvanično radno vreme je od 10h-14h ali smo za hitne slučajeve dostupni uvek. Poslujemo na teritoriji grada Šapca i okoline.

 • pon

  10-14h do 12h Milena popodne Nevena

 • uto

  10-14h do 12h Milena popodne Nevena

 • sre

  10-14h do 12h Milena popodne Nevena

 • čet

  10-14h do 12h Milena popodne Nevena

 • pet

  10-14h do 12h Milena popodne Nevena

 • sub

  /

 • ned

  /

Pomoc

Dobro vece! Javljam vas se iz Nikinaca. Htela bih da vas pitam za savet. Radi se o mom sinu koji ima 20 godina. Prosle subote su imali proslavu mature on i njegovi drugovi iz osnovne skole. Napili su se,posvadjali a onda ga je jedan jako istukao. Taj koji ga je istukao nije isao sa njim u razred, mladji je od njih, kuvao im je kotlic. Inace su svi iz sela. Devojke su mene pozvale a i policiju. Nikoli,mom sinu, je rasecena arkada i vilica, i slomljen palac na levoj ruci. U februaru ove godine je imao operaciju na banjici, desne sake, koja je trajala 5 sati. Oporavak je dugo trajao i ruka slabo funkcionise. Do pre 2 nedelje je bio na bolovanju, sad je ponovo. Bojim se da ima neke traume. Veceras smo dugo razgovarali, on mi tvrdi da on ovo ne moze preziveti. Ja nisam kompetentna da bilo sta kazem ili procenim ali mislim da mu treba pomoc strucnjaka. Govori mi kako je za njega sve gotovo, kako ima pritisak u glavi i da ne moze nikog da podnese. Da li mu mozete pomoci? Strah me je. Do sad sam mislila da ce on to pregurati ali iz dana u dan je ista prica. Znate ovo je selo, ljudi svasta pricaju, potpuno okrecu kako je to sve bilo. Njega to vredja. On je dobro dete uvek bio. S postovanjem Lucija.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs