AS-TEHNOPROMET-CRVENI TAXI

Najpovoljniji taxi Novi Sad

Podeli preduzeće:
AS-TEHNOPROMET-CRVENI TAXI
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Pariske komune 10, 21000, NOVI SAD
Trenutno otvoreno: 0-24h

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  0-24h
 • utorak
  0-24h
 • sreda
  0-24h
 • četvrtak
  0-24h
 • petak
  0-24h
 • subota
  0-24h
 • nedelja
  0-24h

Ocena

0
(0 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj utiske

O preduzeću

Najpovoljniji taxi Novi Sad |

''AS-tehnopromet-Crveni taxi' posluje sa dugogodšnjom tradicijom od 2007.godine i najpovoljniji je taxi prevoz u Novom Sadu.

Trudimo se da prevoz putnika obavljamo brzo, efikasno i bezbedno kako bi naši klijenti bezbedno stigli na željenu adresu.

Povoljne cene i kvalitet je ono čime se ističemo, a veliki broj zadovoljnih klijneta dokaz je da smo jaka i odgovorna firma.

 Taxi-prevoz-po-najpovoljnijim-cenama-na-domacem-trzistu

Taxi prevoz po najpovoljnijim cenama na domaćem tržištu

Kada se odlučujete za taxi prevoz, bitno Vam je da pored kvaliteta dobijate usluge po najpovoljnijim cenama prilagođenim Vašem budžetu.

Imajući to u vidu svoj taxi prevoz smo uskladili sa potrebama naših klijenata i potrudili smo se da svojim klijentima ponudimo najpovoljnije taxi usluge i zagarantujemo im bezbedniu i sigurnu vožnju.

Iza nas je veliko iskustvo kad su u pitanju taxi usluge, pa nam se s poverenjem možete obratiti, a naši vozači će Vam osigurati najpovoljniju vožnju i konfor prilikom odlaska na željeno mesto.

Godine našeg iskustva kad je u pitanju taxi prevoz pomogle su nam da shvatimo na koji način treba uskladiti cenu i voditi računa o budžetu naših klijenata.

U Novom Sadu smo stekli veliki broj klijenata i pre svega veliki ugled među firmama koje se bave taxi prevozom.

Pored fizičkih lica, poslujemo i sa firmama i preduzećima i trudimo se da na području Novog Sada pružimo kompletnu uslugu svima koji nam se obrate za prevoz.


Pouzdan-taxi-prevoz-u-Novom-Sadu

Pouzdan taxi prevoz u Novom Sadu

Pored najpovoljnije cene, potrudili smo se da svojim klijentima obezbedimo pouzdanost i sigurnost, a mogućnost dogovora je svakako moguća.

Dakle, cilj nam je da svakog klijenta ispoštujemo i pružimo mu najbolje taxi usluge na području Novog Sada i okoline.

Trudimo se da budemo efikasni i brzi kako bi klijent u najkraćem vremenskom roku stigao na željenu adresu u najkraćem vremenskom roku.

Posao obavljamo u predviđenom terminu i sa nama nema kašnjenja jer po pozivu dolazimo do lokacije na kojoj se nalazite i odvozimo Vas najkraćim putem na željenu adresu.

Zaboravite na kruženje po gradu i praksu loših vozača, poznajemo sve delove Novog Sada pa ćemo Vam olakšati put i u isto vreme pružiti prijatnu i sigurnu vožnju.

Najpovoljnije-usluge-taxi-prevoza-najmenjene-i-turistima-u-Novom-Sadu

Najpovoljnije usluge taxi prevoza najmenjene i turistima u Novom Sad

Novi Sad je među najvećim gradovima u Srbiji,  a veliki broj turista poželi da obiđe ovaj grad kako bi video njegove znamenitosti. Ipak veliki grad iziskuje dugo pešačenje i obično dugo traje put s jednog kraja grada na drugi.

Kako bismo klijentima olakšali put i obilazak turističkih mesta obezbedili smo im najpovoljnije cene našeg taxi prevoza i potrudili smo se da svakom klijentu izađemo u susret i ponudimo najpovoljniji taxi prevoz.

Da mislimo o budžetu naših klijenata dokaz je svaki ispoštovan dogovor koji smo postigli sa njima,dolazak na željenu lokaciju u najkraćem vremenskom roku i pre svega posvećenost vozača da putovanje prođe u dobrom raspoloženju i konforu kako biste se osećali prijatno tokom vožnje.

Vožnja sa nama nije samo dolazak na željenju lokaciju već doživljaj pun lepih utisaka, pa nije ni čudo što smo najtraženiji taxi u Novom Sadu.


Uspešnost našeg taxi prevoza u Novom Sadu

Tokom poslovanja u Novom Sadu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji redovno koriste naš taxi prevoz jer svoje usluge obavljamo po najpovoljnijim cenama.

Trudimo se da svoje poslovanje razvijemo i unapredimo pa su naša vozila moderna, luksuzna i pre svega prošla su sve tehničke preglede kako bi Vam bezbednost bila zagarantovana.

Naši vozači su iskusni i pouzdani partneri i otvoreni su za svaki vid saradnje i sve to u cilju ispunjavanja Vaših zahteva.

Poslujemo po ugledu na svetske standarde kad je taxi prevoz u pitanju, a da smo uspešni u ovoj deltanosti dokaz je pre svega porast broja naših klijenata na dnevnom nivou, ali i pohvale koje nam oni redovno upućuju.

U Novom Sadu važimo za najpovoljniji taxi prevoz, a razlog za to jesu pristupačne cene naših usluga prilagođene pre svega budžetu naših klijenata, ali i srpskom tržištu.

Transparetnost je naše drugo ime i zato nam se klijenti obraćaju s poverenjem.

Cilj nam je da svoje taxi usluge usklađujemo Vašim potrebama i zato nas možete kontaktirati u svako doba dana, a mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbrži odlazak na željenu lokaciju.

Pozovite-najpovoljniji-taxi-u-Novom-Sadu1


Pozovite najpovoljniji taxi u Novom Sadu

Ukoliko Vam je potreban siguran i bezbedan odlazak na željenu lokaciju u njakraćem vremenskom roku, pozovite naš taxi prevoz i budite spremni za vožnju.

Po pozivu naše vozilo će stići u najkraćem vremenskom roku do Vaše lokacije i odvesti Vas na željeno mesto.

Potrudićemo se da budemo precizni i tačni, a isto tako da cena naše usluge bude priulagođena Vašem budžetu i pre svega pristupačna.

Radno vreme nam je radnim danima

Ako želite taxi prevoz po najpovoljnijim cenama u Novom Sadu, kontaktirajte nas .Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vreme

 • ponedeljak
  0-24h
 • utorak
  0-24h
 • sreda
  0-24h
 • četvrtak
  0-24h
 • petak
  0-24h
 • subota
  0-24h
 • nedelja
  0-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Jesi li čovjek ?

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:
Jesi li čovjek ?

Slične kompanije

ŽELJKO KOSTUR

Prevoz putnika Beograd Ritopek Grocka

Kosmajska 003, 11307 Beograd, Ritopek

NIKOLAS TOURS

Prodaja turističkih aranžmana i karata Inđija

Jug Bogdana 4 lokal 6, 22320 Inđija

PREVIDENT-A

Opšta stomatološka ordinacija Kanjiža

Subotički put 33, 24420 Kanjiža

FIZIJATAR

Fizikalna terapija sa kineziterapijim Užice

Zmaj Jovina 6, 31000 Užice

AGENCIJA LAJV

Dekoracija proslava i organizacija rođendana Pirot Srbija

Knjaza Miloša 45, 18300 Pirot