Dodaj svoju kompaniju
Najpovoljniji smeštaj i hrana Kamena Gora Prijepolje

SEOSKO TURISTIČKO DOMAĆINSTVO KAMENA GORA ŽIVKO KIJANOVIĆ


Kamena Gora bb, 31300 Prijepolje, Kamena Gora

Najpovoljniji smeštaj i hrana Kamena Gora Prijepolje |


Seosko turističko domaćinstvo Kamena Gora na teritoriji Prijepolja uspešno, kvalitetno i sa radošću posluje od dana svog osnivanja.

Seosko turističko domaćinstvo"Kijanović" je smešteno na Kamenoj Gori nedaleko od Prijepolja odaljeno 6 km na putu Prijepolje-Pljevlja.


Najpovoljniji smeštaj i hrana Kamena Gora Prijepolje

Nudimo smeštaj u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama. Kod nas ste uvek dobro došli u bilo kom vremenskom periodu stojimo Vam na raspolaganju 365 dana u godini.

Nudimo najpovoljniji smeštaj i kao odmaralište za ljude koji putuju na Crnogorsko primorje, a takođe i za porodične ljude koji rado pobegnu od gradske buke na Kamenu Goru gde organizujemo branje plodova šumskih jagoda, malina i sl. a takođe organizujemo i vožnju džipom do primorja.

Možete izabrati samo prenoćište, polupansion ili pun pansion. Naše seosko turističko domaćinstvo je po statistici u vidu turizma okarakterisani sa 2 zvezdice što je jako uspešno za nas.

Cena prenoćišta je najpovoljnija i to samo 600 dinara, pun pansion 1450 dinara.U toku zimskog perioda organizujemo i školu skijanja.

Naravno, tu smo za svaki vid saradnje, posetite Kamenu Goru, dopustite sebi da uživate i lepo se odmorite u jednom od najpocvoljnih i najudobnijih apartmana na Kamenoj Gori.

Zapratite našu FB grupu "Konak Bor" Za više informacija ostavite upit ili nas kontaktirajte na broj telefona ili mail.

Vama na usluzi - najpovoljniji smeštaj i hrana Kamena Gora. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

упит за смештај

заинтересован сам да дођем са супругом на краћи одмор, од понедељка 22. Јула до суботе 27. Јула. Интересује нас полупансион


Boravak dve sedmice

Postovani Zelio bih boravak cca dve sedmice puni pansion po vasoj ceni 1450din..Penzioner sam. Pozdrav


Upit za smestaj

Postovani, molim Vas za informaciju da li kod Vas mozemo da prenocimo izmedju 2. i 3. avgusta sa psom? Dakle dvoje odraslih, jedno dete i pas. Pas je dobrocudan, cist, zivi s nama u stanu. Srdacno, Milan Kostic


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs