Dodaj svoju kompaniju
ROYAL HEAT DOO

ROYAL HEAT DOO


Mitropolita Pavla Nenadovića 21, 11010 Beograd, Voždovac

Najpovoljniji prevoz putnika do Crne Gore i Grčke Beograd |

Royal Transfers je specijalizovana firma čija je osnovna delatnost prevoz putnika do željenih destinacija luksuznim automobilima i kombijima poslednje generacije. Firma je osnovana 2012. godine i za kratko vreme je ostvarila saradnju sa mnogim kompanijama iz različitih zemalja (Velika Britanija, SAD, Brazil, Francuska, Nemačka, Švajcarska, Rusija itd…).

Bezbedno i udobno putovanje danas nema cenu, stoga naš glavni cilj, ujedno i misija jesu da svojim korisnicima to i obezbedimo, 24/7, bilo da je u pitanju gradska vožnja, međugradska vožnja ili vožnja van granica Republike Srbije.

Prevoz-putnika-do-Crne-Gore-i-Grcke-najluksuznijim-vozilima

Prevoz putnika do Crne Gore i Grčke najluksuznijim vozilima

Kako bismo bili u mogućnosti da prevoz naših putnika, kao i sam doživljaj vožnje realizujemo na što ugodniji način, Royal Transfers, svojim korisnicima nudi širok asortiman luksuznih automobila i kombija. Sva vozila su opremljena najsavremenijom bezbednosnom opremom od sistema automatskog kočenja do sistema protiv proklizavanja, sve u cilju potpune sigurnosti korisnika naših usluga.

Putujte udobno, sigurno i komforno do Crne Gore i Grčke najluskuznijim vozilima.

Povoljan-prevoz-putnika-do-Crne-Gore

Povoljan prevoz putnika do Crne Gore

Ako često privatno ili poslovno putujete u Crnu Goru, a želite da to putovanje bude komforno, ROYAL HEAT DOO vam nudi najpovoljniji prevoz putnika do Crne Gore po sistemu od vrata do vrata. Ne morate više da plaćate skupe avionske karte ili da putujete autobusom, već možete izabrati najpovoljniju opciju - vozite se luksuznim vozilima, u terminima koji vam najviše odgovaraju, a možete birati između vrsta vozila. 

Najpovoljniji-prevoz-do-Grcke

Najpovoljniji prevoz do Grčke

Royal Transfers je firma koja vam nudi udoban, brz i bezbedan kombi prevoz u jednom ili oba pravca, kao i prevoz luksuznim automobilima do:

 • Soluna
 • Olimpijske regije
 • Halkidikija.

Bez obzira na koju se destinaciju odlučite, Royal Transfers je tu da se postara da na željenu destinaciju stignete bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, po sistemu „ od vrata do vrata“.

Najeftiniji-prevoz-putnika-do-raznih-gradova-u-Evropi

Najeftiniji prevoz putnika do raznih gradova u Evropi

Osim što naša firma ROYAL TRANSFERS nudi najpovoljniji prevoz putnika do Crne Gore i Grčke, sa nama po najpovoljnijim cenama možete putovati i do mnogih gradova u Evopi. Sve naše ponude možete videti i na našem veb sajtu gde redovno ažuriramo sve aktuelne ponude po najpovoljnijim cenama. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete nas kontaktirati putem navedenih brojeva telefona ili posetite naš veb sajt na kome možete dobiti sve bitne informacije i rezervisati svoju vožnju. 

 • pon

  Po potrebi

 • uto

  Po potrebi

 • sre

  Po potrebi

 • čet

  Po potrebi

 • pet

  Po potrebi

 • sub

  Po potrebi

 • ned

  Po potrebi

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs