Dodaj svoju kompaniju
ROYAL HEAT DOO

ROYAL HEAT DOO


Mitropolita Pavla Nenadovića 21, 11010 Beograd, Voždovac

Najpovoljniji prevoz do Kopaonika iz Beograda |

Royal Transfers bavi se organizovanim prevozom putnika do Kopaonika, kao i drugih lokacia u Srbii ali i inostranstvu. U našem voznom parku nalaze se luksuzni automobili i kombiji najnovije generacije.

Važimo za najefikasniji i najorganizovaniji kombi prevoz , a relacija Kopaonik – bilo koje mesto u Srbiji je veoma popularna i mušterie nas prepoznaju kao agenciju za prevoz putnika do ove popularne planine.

Najpovoljniji-prevoz-do-Kopaonika-iz-Beograda1

Najpovoljniji prevoz do Kopaonika iz Beograda

Poslujemo od 2012. godine i do sada smo ostvarili saradnju sa mnogim kompanijama iz različitih zemalja poput Velike Britanije, SAD-a, Brazila, Francuske, Nemačke, Švajcarske i Rusije.

Profesionalni radnici Royal Transfers-a klijentima garantuju udobno putovanje do odredišta u dogovorenim vremenskim rokovima. Poznati su po organizovanom prevozu putnika do bilo koje destinacie u Srbiji i sigurno vožnji.

Nudimo prevoz putnika za gradsku, međugradsku ili vožnju van granica Republike Srbije. Mi smo naudobniji kombi prevoznik i poznati smo kao najpogodniji za put na Kopaonik i zimi i leti.

Vozni-park-agencije-Royal-Transfers

Vozni park agencije Royal Transfers

Agencija za organizovan prevoz putnika do Kopaonika korisnicima nudi veliki izbor luksuznih automobila i kombija najnovije generacije. Naša vozila su opremljena najsavremeniom bezbednosnom  opremom  od  sistema  automatskog  kočenja do  sistema protiv proklizavanja. Sve usluge vršimo radi sigurnosti naših klijenata.

U naš široki vozni asortiman spadaju vozila luksuznih marki:

Mercedes Benz C class, E class, S class;

Ukoliko Vam je potrebno veće vozilo kod nas možete naći i Mercedes Vito koji ima 7 mesta ili minibus sa 16 i više mesta.  

Naši iskusni vozači su veoma profesionalni i imaju višegodišnje iskustvo. Takođe, konverzacija na engleskom ne predstavlja problem jer svi tečno govore engleski jezik.


Zauzimamo-lidersku-poziciu-na-srpskom-trzistui

Zauzimamo lidersku poziciu na srpskom tržištu

Royal Transfer dokazao je svoju lidersku poziciju kada smo stekli sertifikat “Firma od poverenja”  kompanije “Centar za istraživanje mišljenja klijenata”.Kada je reč o kombi prevozu do Kopaonika najomiljenije vozilo po iskustvima klijenata je Mercedes Vito, ali i kombi prevoz koji postaje sve popularniji zbog povoljnosti koje nudi.

Najpovoljniji prevoz putnika za Kopaonik iz Beograda


Racionalnim rešenjima, dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjem možemo udovoljiti svim zahtevima tržišta pod vlastitim sloganom: "brze, kvalitetne i pristupačne usluge" zato što smo cene naših usluga prilagodili domaćem tržištu.

Politika-rada-agencije-ROYAL-TRANSFERS

Politika rada agencije ROYAL TRANSFERS

Postojanost i konstantan napredak kompanije traje već dugi niz godina. Apsolutna posvećenost i predanost korektnom poslovanju vremenom su rezultirale proširenjem proizvodnog kapaciteta, poslovnim uspehom i ostvarivanjem veza od poverenja sa našim saradnicima i klijentima.

Iz godine u godinu sprovodimo planove u delo, jačamo, iskustveno se nadograđujemo, širimo ponudu naših usluga i održavamo kvalitet poslovanja na najvišem nivou.

Zašto bi trebalo da postanete naš klijent:

 • Zato što vam nudimo optimalna i najefikasnija rešenja
 • Zato što uz profesionalizam ide i vrhunski kvalitet
 • Zato što sve naše usluge obavljaju vrhunski stručnjaci pod strogim nadzorom iskusnih supervizora
 • Zato što Vam postojanim dugogodišnjim radom garantujemo najbolju uslugu

 Za sva pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem na navedene brojeve telefona.

 • pon

  Po potrebi

 • uto

  Po potrebi

 • sre

  Po potrebi

 • čet

  Po potrebi

 • pet

  Po potrebi

 • sub

  Po potrebi

 • ned

  Po potrebi

Prevoz Cena vrsta vozila

Interesuje me koliko kosta prevoz po osobi do kopaonika i u proseku za 3 do 4 dana nazad za beograd sa kolima a koliko sa kombijem 😊 hvala


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs