Dodaj svoju kompaniju
Najpovoljnije selidbe Beograd Čukarica

MILOS GRBOVIC AUTOPREVOZNIK


Vodovodska 2 Deo 8/1, 11030 Beograd, Čukarica

Najpovoljnije selidbe Beograd Čukarica |

Naša autoprevoznicka radnja Grbović uspešno posluje od 2011. godine, sa sedištem na adresi Vodovodska 2 Deo 8/1 Čukarica u Beogradu.

Vršimo najpovoljnije selidbe na Čukarici, kao i širom Beograda i po tome smo prepoznatljivi. 


Najpovoljnije selidbe Beograd Čukarica

Vršimo usluge selidbi i prevoza tereta po napovoljnijim cenama sa našim vozilom od 1,5t.

Vršimo selidbe:

 • stanova,
 • kuća i
 • firmi.

Takođe imamo magacinski prostor za odlaganje nameštaja i vršimo demontažu brzo i lako.

Naša misija je konstantno ulaganje u kvalitet poslovanja, jer na taj način najsigurnije ulažemo u stalan progres firme. 

Potrebni su Vam prevoz robe, transport robe u Beogradu, opustite se jer ste kod nas na pravoj adresi. Nudimo Vam kompletnu uslugu. U zavisnosti od količine robe, u minimalnom roku, na Vašoj adresi su kombi ili kamion.

Bilo da su selidbe u pitanju, odvoz materijala, prevoz iz jedne firme u drugu, šta god, mi smo tu. Vaša roba je sa nama sigurna.

Najpovoljnije-selidbe-Beograd-Čukarica1

Dobar kvalitet vozila u preduzeću za najpovoljnije selidbe u Beogradu, Čukarica 

Možemo se pohvaliti najkvalitetnijim prevoznim sredstvima, o kojima vodimo računa redovno. Redovni tehnički pregledi i čistoća naših vozila su još jedna prednost naše firme.

Vaša roba je sa nama bezbedna.

Osim što je prevoze iskusni vozači, ona je i obezbeđena kutijama, koje takođe nudimo, folijama i drugim zaštitnim materijalima.

U najkraćem mogućem roku izvršičemo transport Vaše robe u Beogradu. 

Najpovoljnije-selidbe-Beograd-Čukarica1

Profesionalna usluga najpovoljnijih selidbi na opštini Čukarica u Beogradu 

Transport teških tereta zahteva profesionalno iskustvo i posebnu opremu, jer je taj teret specifičnih karakteristika i dimenzije obično same po sebi zahtevaju posebnu već pri samoj njihovoj zaštiti, pakovanju i prenosu iz samog objekta u kome se nalaze, pa sve do prevoza na željeno odredište.

Načešći primer iz naše prakse je selidba klavira, ali i selidba velikih komada nameštaja. Naše ekipe će izabrati najpogodniju trasu za prevoz vangabaritnih i/ili teških tereta, pratiti teret i izvršiti pretovar.

Članovi iz našeg tima imaju decenijsko iskustvo u ovoj oblasti. odgovorni i uvek spremni da izađu u susret našim strankama. S obzirom da tokom selidbe može da dođe do nepredviđenih situacija, mi se upravo oslanjamo na naše ljudstvo, koje takve situacije rešava „u hodu“, na zadovoljstvo naših klijenata.

Smatramo da je ovo važno, jer samo ljudi ovakvog profila mogu izvršiti transport teških tereta kvalitetno, na Vaše i naše zadovoljstvo.

Naša ponuda menja se u skaldu sa Vašim potrebama. Naime, ukoliko imate neki predmet koji je velikih dimenzija, a želite da ga preselite, pozovite nas, jer smo takve selidbe već vršili. Naši zaposleni su iskusni u ovakvim selidbama.

 Naši zaposleni imaju iskustva i možete biti sigurni da će Vaš predmet biti bezbedno preseljen. Agencija Prevoz 011 godinama stekla je iskustvo upravo u ovakvim selidbama i danas mogu seliti najteže predmeta bez problema. Prenosimo i premete iz poslovnog prostora: nameštaj, mašiine i IT opremu…

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

Kontaktirajte nas putem telefona za ostale informacije. Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 

Najpovoljnije selidbe na Čukarici, Beograd - Vama na usluzi. 

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs