Dodaj svoju kompaniju
Najpovoljnije i najkvalitetnije advokatske usluge Beograd Savski Venac

Advokat Vještica Dušan


Dr Aleksandra Kostića 17, 11000 Beograd,Savski Venac

Najpovoljnije i najkvalitetnije advokatske usluge Beograd Savski Venac


 Advokat Vještica Dušan uspešno posluje već dugi niz godina. Advokatska kancelarija se nalazi u ulici Dr Aleksandra Kostića, u centru Beograda. Kroz višegodišnje iskustvo ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim klijentima.

Pružamo brzu, efikasnu i kvalitetnu pravnu pomoć našim klijentima. Pružamo kompletne advokatske usluge, sastavljamo ugovore i druge opšte akte.

Područje rada je cela Srbija. Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati na navedenie broj telefona. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

pisanje molbe

Postovani, u pitanju je krivicno pravo. Moj suprug je vec 3 ipo godine u zatvoru,tj. godinu ipo dana je odlezao u Centralnom zatvoru u Beogradu, za to delo je osudjen tri godine,..pa su ga iz Centralnog zatvora prebacili u Zabelu za drugo prethodno delo za koje je dobio dve godine..imao je i nekih kucnih pritvora koja su u medjuvremenu spajana tako da istek svega treba da bude 27.og oktobra ove godine...s tim sto mu ostaje jos jedan kucni pritvor od godinu dana koji je sada na redu i ostatak prve pomenute kazne u trajanju od godinu ipo dana. U pravnoj sluzbi KPD Zabela su ga jos pre nekoliko meseci pitali da li zeli da spoji tu kaznu od godinu ipo i kucni pritvor..na taj nacin bi kucni pritvor i nestao..ili ide na kucni pritvor , a zatim na odsluzenje kazne od godinu ipo dana. On je zbog teske situacije u kuci insistirao na kucnom pritvoru kako bi bio u mogucnosti da pomogne meni i deci. Prosle godine su mu umrla oba roditelja, u kuci je njegov brat koji ima sizofreniju...ne leci se. Ja u tu kucu sa maloletnom decom treba uskoro da predjem, a bez njegove pomoci oko dece niti mogu da radim, niti da pomognem oko negovog brata koji je nepredvidiv. U pravnoj sluzbi KPD Zabela su mu pre par dana pomenuli da treba da angazuje advokata koji bi napisao Molbu kako bi se regulisao njegov odlazak na sluzenje kucnog pritvora 27.og oktobra. Da li mi Vi mozete pomoci u pisanju takve molbe? S postovanjem, Jelena Spasevski


Ugovor o poklonu nepokretnosti iz 03.2014

Kao poklonoprimac kupili,odnosno dobili smo parcelu od Aksentijevic(miloje)Dobrile,koja je sve svoje parcele i postupke vodila kod vas. Medjutim sporan je prilazni put koji ona obezbedjuje i garantuje preko dela iste katastarske parcele koja pripada suvlasniku Susic Ljiljani.Ja sad taj plac ne mogu da prodam jer taj treci sto je kupi nema pravo prolaska do placa..u katastru ne postoji teret na toj parceli. A to sto Dobrila garantuje za trecu osobu ne vazi. Posavetujte me molim vas,ili nadjite neko resenje..posto dok ga ne prodam ja ne mogu da izmirim preostalo dugovanje prema vama iz 2014 god od jos 150e i porezom koji takodje nisam u mogudjstvu da platim,jer nemam nikakvo primanje.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs