Dodaj svoju kompaniju
DECOR LIFE DOO SREMSKA MITROVICA

DECOR LIFE DOO SREMSKA MITROVICA


Palanka 112, 22000 Laćarak, Sremska Mitrovica

Najpovoljnija PVC stolarija Sremska Mitrovica |


Preduzeće "Decor life doo" uspešno posluje od svog osnivanja 2009. godine. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim firmama i klijentima kada je u pitanju ugradnja najpovoljnije PVC stolarije u Sremskoj Mitrovici, ali i u okolini. 

Završni-građevinski-radovi-Sremska-Mitrovica1

Najpovoljnija PVC stolarija Sremska Mitrovica

Ukoliko imate dileme u čemu su prednosti PVC stolarije u odnosu na klasičnu (drvenu) stolariju i druge vrste stolarije (aluminijumska, kombinovana itd) pokušaćemo to da objasnimo u sledećih nekoliko činjenica.

Ova vrsta stolarije proizvodi se od Polivinil hlorida (C2H3Cl)x ili skraćeno PVC koja se zbog svoje prilagodljivosti i niske cene koristi u razne svrhe. S obzirom da se radi o veštačkom materijalu, ne eksploatišu se prirodna šumska bogatstva pri izradi stolarije. Ovaj materijal se može u potpunosti reciklirati.

PVC stolarija pruža odličnu toplotnu izolaciju i tako stvara značajnu uštedu na troškovima grejanja. Toplotna izolacija odnosno prolaz toplote kroz površinu meri se u Watima po po kvadratnom metru Kelvina.

PVC stolarija je svojom širokom primenom u građevinarstvu i izuzetnim iskustvima u svakodnevnom životu uspela da promeni predrasude koje su postojale o njoj kao jeftinom materijalu, lošeg kvaliteta. Preuzela je primat u oblasti energetske efikasnosti u odnosu na ostale materijale i osvojila tržište svojim izuzetnim osobinama. U modernoj arhitekturi su konačno imali materijal koji se može naći u širokom spektru boja, a od kog se mogu izraditi i veoma zahtevni oblici prozora i vrata. Dugoročno gledano PVC stolarija je sa aspekta energetske efikasnosti tj. uštede energije veoma isplativa investicija. Ove činjenice su savremeni kupci svesni i to je jedan od razloga velike rasprostranjenosti PVC stolarije.

Poslujemo na još tri lokacije: 

Beograd (Novi Beograd), VOJVOĐANSKA 136
Novi Sad, FUTOŠKA 63
Šabac, MAČVANSKA 23

Radno vreme naše firme je svim danima od 07:00 do 17:00h, osim nedeljom od 07:00 do 14:00h.

Za više informacija nas pozovite na navedene kontakte ili nas posetite lično.

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

pvc prozori

postovanje zanimaju me cene prozora 160 sirine 120 visine sa roletnama montazzom i demontazom starih


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs