Dodaj svoju kompaniju
Puppy Grooming Doo

Puppy Grooming Doo


Bulevar Zorana Đinđića 12v/lokal 53, 11070 Novi Beograd

Najlepše frizure za pse Novi Beograd |

Već izvesno vreme se šuška da najlepše frizure za pse možete videti upravo na Novom Beogradu. Pudle, maltezeri, bišoni i ostale rase pasa koje se moraju šišati na određene vremenske periode često zadaju muke vlasnicima koji teško pronalaze grumera koji će njihovog kućnog ljubimca ošišati upravo prema standardu rase.

Ipak, najlepša frizura za psa ne mora biti uvek u potpunom skladu sa standardom, već se može prilagoditi kako fizičkim karakteristikama vašeg psa, tako i njegovom načinu i ritmu života.

U skladu sa ovim zaposleni u salonu PUPPY GROOMING DOO znaju tajnu dobre frizure. 


Da-li-kucni-psi-imaju-najlepce-frizure

Da li kućni psi imaju najlepše frizure?

Iako su se nekada kućni ljubimci češće vezivali za boravak u dvorištu, popularnost pasa kao ravnopravnih članova porodice i negovanje i gajenje istih u kućnim uslovima možda je benefitno za ljubimce koji su te sreće da sa svojim vlasnicima dele životni prostor, ali je podjednako i dodatna obaveza vlasnicima koji bi trebalo više da povedu računa o higijeni pasa. Upravo zato, mnogi vlasnici se ne ustručavaju da svoje ljubimce odvedu i na drugi kraj grada kod proverenih grumera kako bi njihov pas imao najlepšu frizuru. Mnogi putuju čak i sa Konjarnika do Novog Beograda zbog kvalitetnog grumera PUPPY GROOMING koji zna tajnu dobre (i lepe) frizure.

Zato, frizura kod kućnih ljubimaca koji žive u stanu ili u kući duže se mogu pohvaliti najlepšom frizurom, jer ih vlasnici više vode računa o negi njihove dlake.

Kako-da-obaberem-frizuru-za-svog-psa

Kako da obaberem frizuru za svog psa?

Svaka rasa psa ima standardnu frizuru i ako planirate da svog ljubimca vodite na izložbe neophodno je da bude ošišan prema određenim pravilima. Međutim, mnogi vlasnici pasa smatraju da je najlepša frizura za njihovog psa ona koja nije u skladu sa standardom i u dogovoru sa grumerom biraju frizuru koja će i psu i vlasniku olakšati svakodnevnu negu. Tako često možemo videti maltezera ili pudlu ošišane u takozvanom “puppy” stilu – dlaka je znatno kraća i samim tim se lakše iščešljava što je velika olakšica koju će razumeti baš svako ko ima kućnog ljubimca.

Zaposleni u Puppy groomingu pomoći će vam da odaberete najpraktičniju i najlepšu frizuru za svog ljubimca. 


U-cemu-je-tajna-dobre-frizure

U čemu je tajna dobre frizure?

U salonu za pse PUPPY GROOMING osim redovne nege za kućneljubimce možete dobiti i praktične savete koje vam mnogi grumeri neće reći. Na primer, najlepše frizure imaju upravo psi koji se redovno četkaju, kupaju i šišaju, kao i oni koji se pravilno i kvalitetno hrane. 

Zato, trebalo bi da znate da grumeri, osim što vode računa o simetriji kada šišaju pse, obraćaju pažnju na kvalitet same dlake, ali i na stanje kože vašeg ljubimca i često vam mogu skrenuti pažnju ne neke zdravstvene probleme sa kojima se vaš ljubimac nosi, a da ste ih prevideli.

Najlepsa-frizura-i-zdrav-pas-su-zaista-neodvojivi

Najlepša frizura i zdrav pas su zaista neodvojivi

Stručan tim Puppy grooming salona za pse koji se nalazi na Novom Beogradu se rukovodi devizom da je najlepše frizure imaju najzdraviji psi i za njih je dobra frizura mnogo više od same estetike.

Osim što će, u dogovoru sa frizerom, vaš pas dobiti frizuru koja mu najbolje pristaje, ali i najviše odgovara njegovim (i vašim) potrebama,  zaposleni će vam uvek dati i praktične savete koji će vama i vašem ljubimcu olakšati svakodnevnu negu.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs