Dodaj svoju kompaniju

Najkvalitetniji zeolit Ripanj Beograd |


 "I - ZEOLIT DOO" je osnovan 2010. godine sa sedištem u Ripnju kod Beograda.

Kvalitetnim radom smo stekli dobar ugled i mnoge zadovoljne klijente.

Možete nas naći na adresi Brđanska 458.

najkvalitetniji-zeolit-ripanj-beograd-6

Najkvalitetniji zeolit Ripanj Beograd

Naši proizvodi su:

 • Zeoliti
 • Bentoniti
 • Kaoliniti

Proizvodni program obuhvata široku lepezu proizvoda sa recepturama u kojima su osnovne komponente zeoliti, bentoniti, kaoliti i druge nemetalične mineralne sirovine.

Permanentni razvojni program preduzeća doprineo je ponudi od 30 proizvoda širokog spektra proizvoda.Zainteresovani smo da nas posetite i sa našim stručnjacima razmenite iskustva.

Glavna delatnost su proizvodi za:

 • Humanu upotrebu
 • Voćarstvo, vinogradarstvo ,povrtarstvo i ratarstvo.
 • Organsku proizvodnju
 • Dodaci stočnoj hrani
 • Zaštiti životne sredine i vode

Našim klijentima garantujemo najkvalitetniji zeolit. Zdravlje, voćarstvo i vinogradarstvo, poljoprivreda, zaštita životinja, voda i ekologija su oblasti u kojima je zastupljen ZEOLIT.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Posetite i naš sajt!

Dobrodošli!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  8-16h

 • ned

  /

Kruskina buva i ervinija

Posedujem mali vocnjak kruske 230 stabala,sedma mu je godina.Sve vreme sam imao problem sa buvom a svake godine zbog ervinije izvadim oko 15 stabala.Sve moguce sam koristio i zabranjeno i dozvoljeno :streptomicin kasumicin ekstrasol... Za buvu isto tako od galenikini preparatA DO BAEROVI...Gledao sam na yu tube vase snimke i iskustva.Zeleo bi da narucim 15 kg zeofumgina i kolikoi je potrebno zeolita kao djubriva da oporavim malo zemlju?Unapred zahvalan Dragan


zeolit -dijetetcki suplement pakovanje 100g

Interesuje me cena za pakovanje od 100g zeolita kao suplementa. Hvala


Narudzbina

Postovani, interesuje me, moze li se, ovim putem, naruciti jedna kutija ili gde se moze nabaviti u Nišu!?? Zahvalan


ljubljana

Poštovani ! Koja poljoprivredna apoteka u Beogradu prodaje vaše proizvode za zaštitu vočki (zeostablo i zeofungi ), jer imam prijatelja iz Beograda koji bi mi doneo vaše proizvode u Ljubljanu . Ljep pozdrav !


ljubljana slovenija

kako bi mogao doči do par vreča zeofungija do ljubljane - slovenije lep pozdrav


Zeostablo

Postovani , zasadio sam prosle godine orah , imam preporuko o hemijskoj zastiti , ali sam mislio da pokusam i sa prirodnim stvarima , pa se razMisljam o peroizvodu zeostablo , koja je cena , i nacin primene ? Hvala i pozdrav


Zeolit

Ciao Trebalo bi mi negde 3 do 4 tone zeolita Posto ide cena i kako ide sa dostavom do onolike Kragujevaca Slavisha


Prodaja prouzvoda

Postovani, Da li postoji prodajno mesto u jablanickom okrugu gde se mogu kupiti vasi proizvodi? Pozdrav, Aleksandar


zeofungi

Pozdrav !Gde u Prokuplju mogu naći zeofungi i po kojoj ceni ili kakao ga mogu naručiti


maline i zeolit

Sada na jesen hocu da posadim 1000 sadnica maline, toliko mogu da obradim sama, posto nemam sa kim, samohrana sam majka. Stari malinjak se ove godine skoro ceo osusio. Pa me zanima sta da koristim prilikom sadnje maline, kako, koliko mi treba vaseg proizvoda za sadnju i sta posle koristiti. Imate li kakvo predstavnistvo Uzicu, Hvala unapred.


Zeolit

Poštovani,molim vas recite mi gde mogu kuputi zeolit klinoptilolit dijetetski suplement od 100 grama.Proizvod sa slike.


Zdravo

Recite mi za primen zeolita u malinama koja ide kolicina na 1 ha kako se primenjuje da li mora da se zakopa. Koja je cena zeolita? Da li imate i neke druge proizvode od zeolita ili slicne npr za prskanje malina i koje su cene? Imate li neku vasu prodavnicu u Cacku? Hvala.

Odgovor - I ZEOLIT DOO

Poštovani Aleksandre, Svake godine se u malinama dodaje Ecomeliorant,proizvod sastavljen od kompleksa prirodnog minerala Zeolita.Ecomeliorant se rasipa u redove širine 1 - 1,20 m i odmah se zemljište sa prirodnim mineralima izfrezira.Dodaje se 0,5 - 1,0 kg. po dužnom metru.Pakovanje Ecomelioranta je plastična vreća,težine 20kg.Cena po 1 kg. je 38,00 dinara.Najbolje je istovremeno dodati prirodne minerale,pregorelo stajsko đubrivo i veštačko đubrivo i sve to isfrezirati. Maline prskati sa Zeofungijem,kompleks više prirodnih minerala ( 5 kg./100 lit.vode ) i mešati sa Ekomikrobima ,mikrobiološko đubrivo ( 5 lit./ha ).Ovim miksom se suzbijaju obolenja na Vašim malinama.Zeofungi - pakovanje 5/1 iznosi 600,00 dinara,a Ekomikrobi 1/1 350,00 dinara.Sve naše proizvode možete kupiti kod nas u Ripnju ili naručiti telefonom. Srdačan pozdrav. dipl. ing. poljoprivrede Aleksandar Radojičić 064/641 8883


Zeolit za vocarstvo

Dobro vece...Intetesuje me zeolit za vocarstvo,kultura malina i kupina.Kakva je primena u tim oblasiima,kolko je potrebno po hektaru..kakva su iskustva.Kako se moze nabaviti u nase krajeve.Bajina Basta.i koja je cena..pozdrav i unapred hvala..

Odgovor - I ZEOLIT DOO

Poštovani Nikola.U voćarstvu se koriste proizvodi od prirodnih minerala i to : 1. Ecomeliorant - dodaje se zemljište 2. Zeofungi,prirodni minerali - prska se voće 3.Ekomikrobi,mirobiološko đubrivo - prska se voće Ecomeliorant se svake godine dodaje u maline i kupine tako što se rasipa u redove širine 1 - 1,20 m i odmah se izfrezira.Po jednom dužnom metru se dodaje 0,5 - 1,0 kg. Maline i kupine prskati sa Zeofungijem ( 5 kg/100 lit.vode) i pomešati sa Ekomikrobima ( 5 lit./ha ). Sve proizvode možete kupiti u Kostojevićima ( Poljoprivredna apoteka ) kod Milete.Kontakt telefon 065/3860 111.Srdačan pozdrav,dipl.ing. poljoprivrede Aleksandar Radojičić 064/641 8883.


zeolit za cvece

Postovani! Imam puno cveca, pa bih zeleo da ovog proleca prilikom presadjivanja i zamene supstrata u zardinjerama i saksijama obogatim supstrat-zemlju sa zeolitom.Slobodan sam da Vas zamolim za odgovor na pitanja: 1.Da li imate zeolit za saksisko cvece(predpostavljam izlisno pitanje) 2.Koji je odnos mesanja zeolita i supstrata? 3.Koja su Vam pakovanja? 4.Da li mogu kod Vas direktno da preuzmem zeolit, posto sam u Vasem komsiluku - u Sremcici. 5. Cena Uz srdacan pozdrav, unapred zahvalan na Vasem odgovoru Srba Mitrovic

Odgovor - I ZEOLIT DOO

Poštovani Srbo! Naravno da imamo proizvod od prirodnih minerala Zeolita i dr. za Cvećarstvo.Proizvod se zove Ecozel plus.Dodaje se 25 % Ecozela plus i meša se sa 75 % Supstrata.Pakovanje je od 20 kg.Firma I - Zeolit radi svakog dana ,osim nedelje od 8 - 16 sati i kod nas možete direktno preuzeti proizvode.Srdačan pozdrav,dipl.ing. poljoprivrede Aleksandar Radojičić 064/641 8883.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs